Σχετικά με εμάς

Το socialpolicy.gr βρίσκεται στον τέταρτο χρόνο λειτουργίας του συνεχίζοντας το πολύπλευρο έργο του.

Κυριότερος στόχος μας είναι η ανάδειξη και παρουσίαση θεματικών κοινωνικής πολιτικής μέσα από το πρίσμα της αλληλεγγύης, της ιδιότητας του πολίτη, των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων με ιδιαίτερη εστίαση σε ζητήματα φύλου.

Πέραν αυτής της βασικής επιδίωξης ο ιστότοπος socialpolicy.gr ενημερώνει καθημερινά τους κοινωνικούς επιστήμονες για θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας σε φορείς της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Παράλληλα, αποτελεί μία ενημερωτική πύλη για σεμινάρια, εκπαιδευτικά και μεταπτυχιακά προγράμματα στις κοινωνικές, παιδαγωγικές επιστήμες και στον τομέα της ψυχολογίας.

Καινοτομώντας, προσπαθούμε να προσφέρουμε με συνέπεια και ποιότητα ερευνητικό υλικό στο πεδίο των κοινωνικών επιστημών μέσω σημαντικών πηγών διεθνών οργανισμών αλλά και σύντομων μελετών/αρθρογραφιών.

Επιπρόσθετα, θεωρούμε ότι ο δημόσιος διάλογος γύρω από σύνθετα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα συχνά αμελεί να λάβει υπόψιν του σημαντικές κοινωνικές, κοινωνιακές και κοινωνιολογικές παραμέτρους. Προσπαθούμε, έτσι, να συμβάλλουμε με τοποθετήσεις που έχουν ως κύριο γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Στοχεύοντας στην συνεχιζόμενη βελτίωση της ποιότητάς μας, θα θέλαμε να σχολιάσετε, να προτείνετε πιθανές διορθώσεις, ή ελλείψεις που ίσως παρατηρείτε ή παρατηρήσετε στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την υποστήριξη,

Η ομάδα του socialpolicy.gr

2017 – Δ’ ΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

There is one comment

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!