Σχετικά με εμάς

Το socialpolicy.gr μπαίνοντας στον τρίτο χρόνο λειτουργίας συνεχίζει το πολύπλευρο έργο του.

Κυριότερος στόχος μας είναι η ανάδειξη και παρουσίαση θεματικών κοινωνικής πολιτικής μέσα από το πρίσμα της αλληλεγγύης, της ιδιότητας του πολίτη, των ανθρωπίνων και κοινωνικών δικαιωμάτων.

Πέραν αυτής της βασικής επιδίωξης ο ιστότοπος socialpolicy.gr ενημερώνει καθημερινά τους κοινωνικούς επιστήμονες για θέσεις εργασίας και ευκαιρίες καριέρας σε φορείς της Ελλάδας αλλά και του Εξωτερικού. Παράλληλα, αποτελεί μία ενημερωμένη πύλη για σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για κοινωνικούς επιστήμονες.

Έχοντας ως συνεχόμενη πηγή ανατροφοδότησης τους αναγνώστες, προσπαθούμε να προσφέρουμε με συνέπεια και ποιότητα ερευνητικό υλικό μέσω σημαντικών πηγών διεθνών οργανισμών αλλά και σύντομων μελετών/αρθρογραφιών στη νέα μας σχετική στήλη/σελίδα.

Επιπρόσθετα, θεωρούμε ότι ο δημόσιος διάλογος γύρω από σύνθετα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα συχνά αμελεί να λάβει υπόψιν του σημαντικές κοινωνικές, κοινωνιακές και κοινωνιολογικές παραμέτρους. Προσπαθούμε, έτσι, να συμβάλλουμε με τοποθετήσεις που έχουν ως κύριο γνώμονα την κοινωνική δικαιοσύνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπολέμηση των ανισοτήτων.

Στοχεύοντας στην συνεχιζόμενη βελτίωση της ποιότητάς μας, θα θέλαμε να σχολιάσετε, να προτείνετε πιθανές διορθώσεις, ή ελλείψεις που ίσως παρατηρείτε ή παρατηρήσετε στο μέλλον.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την υποστήριξη,

Η ομάδα του socialpolicy.gr

2016 – Γ’ ΕΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!