Οι δούλοι της νέας εποχής

Ελένη Τομπέα -Πολλές φορές αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε λέξεις που μπορεί να θεωρηθούν υπερβολή ή αλλιώς εφευρίσκει η κοινωνία “όμορφες”, καλοβαλμένες ταμπέλες για να στολίσει τα αίσχη της….Πρόκειται για μια εύπεπτη προσέγγιση των σοβαρών προβλημάτων του κόσμου, που κατά τ’άλλα βολεύει τα ευαίσθητα στομάχια μας.

Δουλεία και όχι παιδική εργασία! Δεν έχω σκοπό να αναλύσω τι υπόκειται στον όρο εργασία, παρά μονάχα να επαναλάβω τη σκληρή αυτή λέξη ξανά και ξανά ώστε να μπορέσω να γδάρω το στομάχι μου καταπίνοντας τη!

Όσο για τις εφιαλτικές αυτές εικόνες……Τις κοιτάζω με προσοχή θέλοντας να με στοιχειώσουν και σαν εφιάλτης να έρθουν το βράδυ στον ύπνο μου όταν θα προσπαθώ να κοιμηθώ. Ένας εφιάλτης που δυστυχώς για κάποια παιδιά είναι η δική τους καθημερινή πραγματικότητα…..

 

Διαβάστε Επίσης  Γεννημένα στις συγκρούσεις: Απειλές πέρα από την πρώτη γραμμή

worst-form-of-child-labour, socialpolicy.grsub-saharan-child-labour, socialpolicy.grindia-child-labour_1570360i1, socialpolicy.grchild-labour-6, socialpolicy.grChild-Labour-in-Zimbabwe, socialpolicy.grchild-labour1, socialpolicy.grCHILD-LABOUR, socialpolicy.grTO GO WITH STORY 'INDIA-CHILD-LABOUR-RIGgirl-in-pink-252x380, socialpolicy.grchild_worker, socialpolicy.grChild_Maid_Servant, socialpolicy.grworld population daychild,socialpolicy.grUNICEF/ HQ97-0097/Donna DeCesare2010-06-11 Child Labour7, socialpolicy.gr1.3.1.2_3, socialpolicy.grc1,socialpolicy.gr

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!