Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση για μεταπτυχιακά και διδακτορικά έρχεται στην Ελλάδα

υποτροφίες-μορφωτικού-ιδρύματος-socialpolicy.grΗ QS World Grad School Tour είναι η πιο δημοφιλής έκθεση Πανεπιστημίων για μεταπτυχιακά και διδακτορικά η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές αντίστοιχων προγραμμάτων, που φιλοδοξούν να σπουδάσουν στην Ευρώπη, στην Αμερική, στην Αυστραλία και σε άλλους διεθνείς προορισμούς σπουδών.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν υπευθύνους εγγραφών από τα καλύτερα Βρετανικά και διεθνή Πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένων των Imperial College, King’s College, LSE, Manchester Business School, UCL, St. Andrews, Bocconi, Boston University, Duisenberg, HEC, IE, Radboud, Tilburg, Regis University College, Hult, ALBA και πολλών άλλων.

Η έκθεση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα τομέων ειδίκευσης για μεταπτυχιακά και διδακτορικά, όπως οικονομικά και μάνατζμεντ, μηχανολογία και τεχνολογία υπολογιστών, τέχνες και γραφιστική, εκπαίδευση και πολλά ακόμη.

Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης καθίστανται αυτομάτως υποψήφιοι για υποτροφίες αξίας 1.200.000  δολαρίων που προσφέρονται στους συμμετέχοντες της QS Grad School Tour από την ίδια την QS καθώς και από άλλα συμμετέχοντα ιδρύματα, όπως ΙΕ Business School, EMLYON Business School, Duisenberg School of Finance, TUM Asia και Manchester Business School.

Τόπος και ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης:
Αθήνα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013, Crowne Plaza Hotel, Μιχαλακοπούλου 50
Θεσσαλονίκη, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013, Makedonia Palace Hotel, Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 2

Η είσοδος στην Έκθεση είναι ελεύθερη και μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.epixeiro.gr

Share thisShare on Facebook16Share on Google+Share on LinkedInTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponBuffer this pageDigg thisEmail this to someonePrint this page
Διαβάστε Επίσης  University Teacher in Criminology and Social Policy

There are no comments

Διαφήμιση
error: Content is protected !!