ΔΕΗ: Τηλεφωνική Ρύθμιση Ανεξόφλητων Λογαριασμών

επιστροφή χρημάτων, χαράτσι ακινήτων, ΔΕΗ, socialpolicy.gr_jpgΜέσω του τηλεφωνικού αριθμού 11770 οι καταναλωτές μπορούν να προβαίνουν σε ρύθμιση των ανεξόφλητων λογαριασμών τους. 

Συγκεκριμένα η ΔΕΗ για τη διευκόλυνση των πελατών που επιθυμούν να προβούν στη ρύθμιση των οφειλών τους, λειτουργεί η πανελλαδική τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης 11770 (επιλογή 3).

Από τον αριθμό 11770 μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις τηλεφωνικών διακανονισμών από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 16:00. Η ΔΕΗ, με το ισχύον πρόγραμμα ρύθμισης, διασφάλισε την απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση για περισσότερους από 1 εκατ. συμπολίτες μας, ενώ παράλληλα υλοποιεί ποσοτικές και ποιοτικές βελτιώσεις, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών και της κοινωνίας.

Το Νέο Πρόγραμμα ρύθμισης οφειλών στην ΔΕΗ, δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές ακόμα ευνοϊκότερους όρους σε σχέση με το αντίστοιχο προηγούμενο πρόγραμμα της Επιχείρησης , όπως αναφέρει η ΔΕΗ σε ανακοίνωση της.

Πληροφορίες από dikaiologitika.gr

Share thisShare on Facebook29Share on Google+2Share on LinkedIn1Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on StumbleUponBuffer this pageDigg thisEmail this to someonePrint this page
Διαβάστε Επίσης  8 θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς στο εξωτερικό για κοινωνικούς επιστήμονες

There are no comments

Διαφήμιση
error: Content is protected !!