Έναρξη δωρεάν μαθημάτων στα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης

O Δήμος Θεσσαλονίκης και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν 6 προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων που είναι τα ακόλουθα:

  • Αστικοί λαχανόκηποι (25Ω) (2 τμήματα)
  • Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e –επιχειρείν (25Ω)
  • Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση (25Ω)
  • Προστασία και Δικαιώματα Καταναλωτή (25Ω)
  • Πράσινη Επιχειρηματικότητα (25Ω)

με ημερομηνία έναρξης από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, διάρκειας 25 ωρών (δύο (2) ημέρες την εβδομάδα – πέντε (5) ώρες εβδομαδιαίως) για κάθε τμήμα, το οποίο δεν θα υπερβαίνει τον αριθμό των 20 ατόμων.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα καταθέτονται καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες από τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013, (10:00 – 15:00), στη γραμματεία των Κέντρων Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης στο κτίριο του 10ου ΕΠΑ.Λ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ (Σχολικό συγκρότημα “ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ” – είσοδος από Κατσιμίδη), τηλ. 2310 870139, με ημερομηνία λήξης τη Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013.

Επισημαίνουμε ότι είναι απαραίτητη η προσκόμηση φωτοαντιγράφου Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας μέχρι την συμπλήρωση των τμημάτων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

 

Πρόγραμμα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Αναδημοσίευση από epixeiro.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση φοιτητριών/τών για το πρόγραμμα TOGETHER AUTH

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!