Ευρωπαϊκό Έργο Get Mobile

Το έργο Get Mobile, συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθηση της ΓΔ Εκπαίδευσης και Πολιτισμού και έχει σκοπό να προσφέρει εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό υλικό στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ειδικά στις πολύ μικρές επιχειρήσεις), αλλά και στις γυναίκες αποφοίτους (ειδικά σε όσες δεν εργάζονται), ώστε να ενθαρρύνει και τις δύο αυτές υποεκπροσωπούμενες ομάδες να συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα κινητικότητας.

Εάν είσαι γυναίκα απόφοιτος με σπουδές στους τομείς Business&Sciences, Μηχανικών και Νέων Τεχνολογιών, είσαι άνεργη ή απασχολείσαι σε εργασία όπου δεν αξιοποιούνται οι γνώσεις και οι ικανότητές σου, το Get Mobile μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις τον δρόμο για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.

Μπορείς να συμμετέχεις στο διαδραστικό επαγγελματικό/κοινωνικό δίκτυο, το get connected ZONE, το οποίο διασυνδέει απόφοιτες γυναίκες που αναζητούν επαγγελματικές ευκαιρίες σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, με επιχειρήσεις στην Ευρώπη που αναζητούν εκπαιδευόμενες. Εάν λοιπόν έχεις αποφοιτήσει και ανυπομονείς να εργαστείς σε μια ευρωπαϊκή χώρα, στο get connected ZONE θα βρεις την επιχείρηση που σου ταιριάζει στην ευρωπαϊκή χώρα που επιθυμείς.

Το Get Mobile υλοποιείται από εταίρους στην Ελλάδα, την Ισλανδία, την Ιταλία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι χώρες αυτές αποτελούν τον αρχικό στόχο για την ανάδειξη και την προώθηση θέσεων για εκπαιδευόμενες σε μικρές επιχειρήσεις.

Πληροφορίες:
Mr. Stathis Georgakopoulos
EU Implementation Officer
335 Acharnon str., 111 45 Athens, Greece
T. + 30 210 67 72 129
F. + 30 210 67 72 116
E. georgakopoulos@militos.org
W. www.militos.org

Σχετικός σύνδεσμος:
http://getmobileproject.eu

Διαβάστε Επίσης  Η απασχόληση αυξήθηκε σε 9 από τις 10 περιφέρειες της ΕΕ το 2018

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!