Διασφάλιση και Πιστοποίηση της Ποιότητας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

μονάδα-διασφάλισης-ποιότητας-διασφάλιση-της-ποιότητας-στα-ανώτατα-εκπαιδευτικά-ιδρύματαΗ Μονάδα Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργάνωσε απολογιστική ημερίδα με θέμα: «Διασφάλιση και Πιστοποίηση της Ποιότητας στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα:  η εμπειρία, το διακύβευμα και ο νέος ρόλος των ΜΟΔΙΠ ως βάση για την επόμενη μέρα». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Αρχή Διασφάλισης Ποιότητας (ΑΔΙΠ) στο Αμφιθέατρο, «Μαγγίνειο» Αρεταίειο Νοσοκομείο την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 09:00- 17:00.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η παρουσίαση των συμπερασμάτων και των κατευθύνσεων βελτίωσης ποιότητας που προέκυψαν στο τετραετή κύκλο αξιολόγησης, καθώς και η παρουσίαση του νέου ρόλου των ΜΟΔΙΠ. Η ημερίδα σημείωσε μεγάλη επιτυχία με προσέλευση άνω των 120 ατόμων, μεταξύ των οποίων συμμετείχαν πρόεδροι, μέλη των ομάδων εσωτερικής αξιολόγησης (ΟΜΕΑ) των τμημάτων του Πανεπιστημίου μας, μέλη της φοιτητικής κοινότητας, εκπαιδευτικοί, καθώς και πρόεδροι και μέλη ΜΟΔΙΠ άλλων Πανεπιστημίων.

Το υλικό της Απολογιστικής Ημερίδας της ΜΟΔΙΠ ΕΚΠΑ είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο της ΜΟΔΙΠ

____________

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Διαβάστε Επίσης  Αιτήσεις από υποψήφιους διδάκτορες σε ερευνητικές περιοχές της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΑΠΚΥ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!