Λέσχη Ανάγνωσης στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης

βιβλία, φιλαναγνωσία, Συνέδριο, νέα, επίκαιρα, socialpolicy.gr, Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΣτο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης πρόκειται να λειτουργήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά Λέσχη Ανάγνωσης με σκοπό την προώθηση της φιλαναγνωσίας, προσφέροντας τη δυνατότητα ενός εποικοδομητικού τρόπου για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου. Επιλέγεται για θεματολογία, το ιστορικό μυθιστόρημα και κυρίως αυτό που αναφέρεται στην ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Η Λέσχη Ανάγνωσης, πέρα από την προβολή του βιβλίου και τη γνωριμία με Θεσσαλονικείς συγγραφείς, στοχεύει στο να προαχθεί η γνώση για την τοπική ιστορία, αξιοποιώντας αρχεία και συλλογές που διαθέτει το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά τον μήνα στον χώρο της βιβλιοθήκης του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης (2ος όροφος) κατά τις απογευματινές ώρες.

Η πρώτη – εισαγωγική συνάντηση να πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Οκτωβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης τηλεφωνικά: 2310 264668 – 274167 (κκ Μαργαρίτου Παυλίνα – Δραγούμη Ευγενία) ή ηλεκτρονικά po.margaritou@thessaloniki.gr – e.dragoumi@thessaloniki.gr, μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2014.

ΚΕΝΤΡΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(ΜΕΓΑΡΟ ΜΠΙΛΛΗ)
ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΟΥ/ 54621 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΗΛ: 2310 264668, 2310 274167 / ΦΑΞ: 2310 274710

Δήμος Θεσσαλονίκης

Διαβάστε Επίσης  Η βάση δεδομένων JStor προσφέρει Ανοικτό Ακαδημαϊκό Περιεχόμενο

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!