Νέο portal για την εκπαίδευση από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ εκδίδουν πάνω από 20 χρόνια εκπαιδευτικά βιβλία και βοηθήματα για όλες τις βαθμίδες και τις τάξεις, καθώς και για όλα τα γνωστικά αντικείμενα. Τα βιβλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, μεθοδικά, ποιοτικά, πλήρη και έγκυρα, γραμμένα από καταξιωμένους εκπαιδευτικούς με μακρόχρονη διδακτική πείρα, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εκπαιδευτικών και βρίσκονται υψηλά στις προτιμήσεις των μαθητών. Αξιοποιώντας την εμπειρία τόσων χρόνων στον εκπαιδευτικό χώρο, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες τη λειτουργία ενός εκπαιδευτικού portal.

Στο www.metaixmio-education.gr οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί θα βρουν εύκολα και γρήγορα όλα τα εκπαιδευτικά βιβλία για την Προσχολική Εκπαίδευση και το Νηπιαγωγείο, καθώς και όλα τα εκπαιδευτικά βοηθήματα για το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο ανά τάξη. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ξεφυλλίσουν ενδεικτικές ενότητες και κεφάλαια από το εσωτερικό των βιβλίων και, κάνοντας την εγγραφή τους στο site, θα έχουν πρόσβαση σε επιπλέον δωρεάν υλικό (ασκήσεις και κριτήρια αξιολόγησης για κάθε μάθημα και γνωστικό αντικείμενο).

Από το εκπαιδευτικό portal μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλα τα τελευταία ΝΕΑ του εκπαιδευτικού χώρου, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε σχολικές ομάδες και πραγματοποιούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Αθήνα) και στο ΟΞΥΓΟΝΟ (Θεσσαλονίκη), καθώς και για τα σεμινάρια, ημερίδες και εργαστήρια που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς ή και γονείς.

Στο site λειτουργεί επίσης forum για συζήτηση και σχολιασμό. Οι συγγραφείς των βιβλίων, έμπειροι, καταξιωμένοι και επιστημονικά καταρτισμένοι, θα απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των επισκεπτών και θα λύσουν τις απορίες τους.

Τέλος, στο portal υπάρχει ειδική ενότητα ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ που περιλαμβάνει:
• ενημέρωση για τους Μαραθωνίους Ανάγνωσης και άλλους διαγωνισμούς για μαθητές,
• εκπαιδευτικό υλικό βασισμένο σε λογοτεχνικά βιβλία και βιβλία γνώσεων των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ,
• θεματική ταξινόμηση των παιδικών μας βιβλίων με βάση το πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας «Ευέλικτη Ζώνη – Φιλαναγνωσία»,
• βιβλιοπροτάσεις ανά ηλικία.

Για να μη σας πιάνουν… αδιάβαστους, συνδεθείτε στο www.metaixmio-education.gr και κάντε την εγγραφή σας τώρα!

Κράτα το

Διαβάστε Επίσης  Διαγωνισμός για 3 δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου «Δεν θέλαμε να ξέρουμε - Η γραμματέας του Γκέμπελς αποκαλύπτει»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!