Ερωτηματολόγιο για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων 2015-2019

δήμος-Αθηναίων-πρόγραμμα-ένδεια-2013Ο Δήμος Αθηναίων καταρτίζει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τα έτη 2015-2019. Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα κατά κύριο λόγο θα προσδιορίζει τις νέες δραστηριότητες που θα πρέπει να εκτελέσει ο Δήμος στο πλαίσιο των θεσμοθετημένων αρμοδιοτήτων του. Προϋπόθεση για την ορθή σύνταξή του αποτελεί η άντληση στοιχείων από τους Δημότες και τους κοινωνικούς φορείς.

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα αξιοποιηθούν για την διαμόρφωση των δράσεων του Δήμου Αθηναίων σε τέσσερις βασικούς Άξονες: Περιβάλλον και Ποιότητα Ζωής, Κοινωνική Πολιτική-Υγεία-Παιδεία-Πολιτισμός και Αθλητισμός, Τοπική Οικονομία και Απασχόληση, Βελτίωση Διοικητικής Ικανότητας και οικονομικής κατάστασης του Δήμου.

Η κατάθεση της άποψης σας μέσω της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου που ακολουθεί είναι σημαντική.

Παρακαλούμε να αποστείλετε το ερωτηματολόγιο στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: sxediasmos.program@cityofathens.gr , έως και τις 22/12/ 2014.

Ερωτηματολόγιο

Διαβάστε Επίσης  9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας "Επ' Αρωγή" | Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες,Πολιτισμικές Πρακτικές και Κοινοτικές Παρεμβάσεις

socialpolicy.gr

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!