Επιδοτούμενα εκπαιδευτικά προγράμματα για εργαζομένους σε όλη τη χώρα από το ΙΝΕ-ΓΣΕΕ

 

Το έργο στοχεύει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και του ευρύτερου ρόλου των εργαζομένων, μελών και στελεχών των συνδικαλιστικών οργανώσεων, που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ. Ειδικότερα, στοχεύει στην αναβάθμιση των προσόντων τους με στόχο τη διασφάλιση της εργασίας και της εργασιακής τους εξέλιξης καθώς και την ενίσχυση της συμμετοχής τους σε οργανωμένες συλλογικές δραστηριότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσονται σε όλη τη χώρα εξειδικευμένοι κύκλοι  συνδικαλιστικής επιμόρφωσης και προγράμματα ενίσχυσης κοινωνικών δεξιοτήτων.

Για τα προγράμματα επιμόρφωσης διάρκειας 20 ωρών, η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Για τα προγράμματα κατάρτισης οι καταρτιζόμενοι επιδοτούνται με 3€ ανά ώρα κατάρτισης (μεικτά) για τις δια ζώσης ώρες κατάρτισης και 2€ ανά ώρα κατάρτισης (μεικτά) για τις εξ αποστάσεως ώρες κατάρτισης.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της συμμετοχής στα προγράμματα, οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής και επιτυχούς ολοκλήρωσης / παρακολούθησης.

Αίτηση Συμμετοχής

 

ΙΝΕ ΓΣΕΕ

inegsee.gr

Διαβάστε Επίσης  “Προσωπική και Κοινωνική Ενδυνάμωση κατά την Αναζήτηση Εργασίας: Διαχείριση χρόνου/άγχους/μεταβάσεων” | 2o Ομαδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Πληροφόρησης & Συμβουλευτικής Ανέργων Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!