Αιτήσεις για τους Παιδικούς Σταθμούς & το Κ.Δ.ΑΠ. του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. Δήμου Χανίων μέσω ΕΣΠΑ

Εννέα Παιδικοί Σταθμοί του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, καθώς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Παλιάς Πόλης του Οργανισμού συμμετείχαν και εγκρίθηκαν επιτυχώς αναφορικά με την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” του Ε.Σ.Π.Α. για την περίοδο 2015-2016.

Το γενικό σύνολο των προσφερομένων θέσεων ανέρχεται στα 496 βρέφη – νήπια και παιδιά, εκ των οποίων οι 40 θέσεις αφορούν το Κ.Δ.ΑΠ., οι 250 τους Παιδικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. και οι 206 τους Παιδικούς Σταθμούς της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων υποβάλλονται έως τις 18 Αυγούστου 2015 στην ΕΕΤΑΑ.: Μυλλέρου 73-77, 104 36 Αθήνα και θα ληφθούν υπόψη μόνον εφόσον κατατεθούν, σύμφωνα με τις διατάξεις της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος. Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερόμενων περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα: http://www.eetaa.gr

Το πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ «Παιδικοί σταθμοί μέσω ΕΣΠΑ» θα υλοποιηθεί μέχρι την 31/08/2016 και έχει στόχο την αύξηση της απασχολησιμότητας και της ισότιμης συμμετοχής των ωφελούμενων – γυναικών και ανδρών – στην εργασία. Ο συνολικός προϋπολογισμός αποτελεί εξ ολοκλήρου δημόσια δαπάνη και ανέρχεται σε 184.000.000€.

Ακολουθεί λίστα με τους Παιδικούς Σταθμούς και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π του Δήμου Χανίων, που έχουν ενταχθεί στη Δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ).

Παιδικοί Σταθμοί

Save

Διαβάστε Επίσης  Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ Υπουργείου Παιδείας και Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!