Πρόγραμμα «Δωρεάν φοίτηση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης»

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συνεχίζεται  το πρόγραμμα «Δωρεάν φοίτηση σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης» το οποίο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των φροντιστηρίων της πόλης.

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, γνωρίζοντας τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της οικονομικής κρίσης απευθύνθηκε στους ιδιοκτήτες φροντιστηρίων της πόλης για να δέχονται μετά από υπόδειξη της κοινωνικής υπηρεσίας, και με πλήρη εχεμύθεια, παιδιά για δωρεάν φοίτηση θεωρώντας μείζονος σημασίας τη στήριξη των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Η ανταπόκριση τους ήταν ιδιαίτερα θερμή με αποτέλεσμα να μπορέσει ο Δήμος να το επαναλάβει και τη νέα σχολική χρονιά.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές και μαθήτριες που ανήκουν σε οικογένειες κατοίκων ή δημοτών με κοινωνικά κριτήρια όπως είναι οι άνεργοι, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες κτλ. Οι αιτήσεις θα βρίσκονται  στα Γραφεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας επί της οδού Ζεφύρου 2 Βούλα.

Τηλ. Επικοινωνίας

2132019901

2132019904

Διαβάστε Επίσης  COVID-19: Η Επιτροπή καθορίζει την ευρωπαϊκή συντονισμένη απόκριση για την αντιμετώπιση του οικονομικού αντικτύπου του κοροναϊού

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!