Το Κέντρο Logistics επεκτείνει τις δραστηριότητές του με τη συλλογή και διανομή φαρμάκων

Το Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, είναι πλέον σε θέση να δέχεται φάρμακα, μη ληγμένα, στον χώρο «Εσπλανάδα», τα οποία θα διανέμονται σε δομές και πολίτες που έχουν ανάγκη.

Ειδικότερα, ύστερα από τη σχετική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής, εθελοντές φαρμακοποιοί ανταποκρίθηκαν άμεσα και δημιούργησαν έναν ειδικό χώρο συλλογής φαρμάκων, προχώρησαν σε ταξινόμησή τους, και πλέον, είναι σε θέση να τα συσκευάζουν και να τα διαθέτουν σε οργανωμένους χώρους.

Επισημαίνεται ότι όλοι οι αλληλέγγυοι μπορούν να συγκεντρώνουν φάρμακα που δεν έχουν λήξει, στο Κέντρο διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, στην Εσπλανάδα, καθημερινά από τις 9.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα, Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του Κέντρου Logistics, οι πολίτες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής:
εδώ.

Διαβάστε Επίσης  Πανελλαδική καμπάνια «302010 - Δώσε μου το δικαίωμα να χαμογελάσω» | Δράση YouSmile «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!