Εκμάθηση Αραβικής γλώσσας για παιδιά από 8-14 ετών στον Δήμο Θεσσαλονίκης

O Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Ένωση Φίλων Παλαιστίνης θα πραγματοποιήσουν μαθήματα εκμάθησης Αραβικής γλώσσας για παιδιά από 8 έως 14 ετών χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η Ένωση Φίλων Παλαιστίνης είναι ένας Σύλλογος με έδρα τη Θεσσαλονίκη έχει στόχο την προαγωγή της Ελληνοπαλαιστινιακής Φιλίας. Μέλη της είναι Παλαιστίνιοι και Έλληνες που συνδέονται με την περιοχή της Παλαιστίνης και θέλουν να προάγουν και να ενδυναμώσουν τους στενούς δεσμούς των δύο λαών.

Η διοργάνωση των μαθημάτων θα συντονισθεί από το Τμήμα Προγραμμάτων και  Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά Δημοτών ή κατοίκων Δήμου Θεσσαλονίκης. Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132), κάθε Σάββατο 18:00 – 21:00.

Συνολικά θα πραγματοποιηθεί ένας κύκλος μαθημάτων από τις 12 Νοεμβρίου έως τον Ιούνιο του 2017 και θα συγκροτηθούν ανάλογα με τις συμμετοχές ένα ή δύο τμήματα (20 παιδιά ανά τμήμα).

Στους μαθητές θα χορηγηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Προγραμμάτων και Δια Βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Αθλητισμού στα τηλέφωνα, 2310 841109 και 2310 841498, κατά τις ώρες 8:00 – 14:00.

Κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων παιδιών είναι να φοιτούν σε Σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης και η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

Διαβάστε Επίσης  Νέο Πιλοτικό Πρόγραμμα Νεανικής Επιχειρηματικότητας Ανέργων με έμφαση στις γυναίκες

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!