Θέμα: Παιδεραστικός σεξουαλικός τουρισμός – Εκστρατεία 19 Ημερών κατά της Παιδικής Κακοποίησης

Οι παιδεραστικός σεξουαλικός τουρισμός μέσω κάμερας «ανθεί»: το σχετικά νέο αυτό φαινόμενο αφορά άνδρες (κυρίως Δυτικoύς), οι οποίοι προσφέρουν σε παιδιά χρήματα για να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ένας εκτιμώμενος αριθμός 750.000 ανδρών, αναζητά on line σεξ με παιδιά μπροστά από την κάμερα. Ο παιδεραστικός σεξουαλικός τουρισμός (webcam child sex tourism) αναπτύσσεται ραγδαία. Εάν δεν αντιμετωπιστεί, αναμένεται να εξελιχθεί σε μια επίμονη, παγκόσμια βιομηχανία.

Χρησιμοποιώντας τον εικονικό χαρακτήρα Sweetie, η οργάνωση Terre des Hommes αποκάλυψε πάνω από 1.000 παραβάτες σε μόλις δύο μήνες. Χάρη στο εικονικό 10χρονο κορίτσι από τις Φιλιππίνες, η Terre des Hommes έθεσε το ζήτημα του webcam child sex tourism στον παγκόσμιο χάρτη. Επιπρόσθετα, η Sweetie κατέδειξε πώς μπορούν να εντοπιστούν οι παραβάτες μέσω του διαδικτύου με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα της έρευνάς ήταν σοκαριστικό.

Διαβάστε περισσότερα για την εκστρατεία της Sweetie.

H εικονική «Sweetie» εντόπισε πάνω από 1.000 παιδεραστές

Ο παιδεραστικός σεξουαλικός τουρισμός αποτελεί θέμα της εκστρατείας «19 ημέρες ακτιβισμού για την Πρόληψη της Βίας κατά των Παιδιών και Νέων 1-19 Νοεμβρίου», του Ιδρύματος WWSF (Women’s World Summit Foundation) – Τμήμα Children-Youth.

socialpolicy.gr

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!