Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε Περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας»

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου – ΚΠΕ διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες σε Περιβάλλον Ειδικής Αγωγής και Ψυχικής Υγείας».

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έχουν μία πρώτη γνωριμία και εξοικείωση με τις βασικές αρχές πρόληψης, αντιμετώπισης και διάσωσης και εργάζονται ή πρόκειται να εργαστούν σε πλαίσια που είναι επιθυμητή η γνώση παροχής  πρώτων βοηθειών: Επαγγελματίες ψυχικής υγείας και Ειδικής Αγωγής,  εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, φοιτητές/-τριες ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ.

Το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 2017, στους χώρους του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι και έχει συνολική διάρκεια 15 ώρες εκ των οποίων οι έντεκα (11) αφορούν στο θεωρητικό μέρος και οι τέσσερις (4) στην πρακτική άσκηση.

Το Σεμινάριο στοχεύει στην γνωριμία και εξοικείωση των συμμετεχόντων με τις βασικές αρχές πρόληψης, αντιμετώπισης & διάσωσης, σε μια σειρά από περιστατικά που μπορεί να συμβούν τόσο στον χώρο εργασίας τους που συνδέεται με την ψυχική υγεία και την ειδική αγωγή όσο και έξω από αυτούς.  

Στο τέλος θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Τόπος: Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, Χρυσολωρά 10-12, Περιστέρι, Αθήνα ( πλησίον Μετρό Αγίου Αντωνίου )
Χρόνος: Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Φεβρουαρίου 2017
Διάρκεια: 15 ώρες, 11 ώρες Θεωρητική Εκπαίδευση, 4 ώρες Πρακτική άσκηση
Μέγιστος Αριθμός συμμετεχόντων: 20, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εγγραφές δεκτές μέχρι: 15 Φεβρουαρίου 2017

Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο www.kpechios.gr. Για διευκρινίσεις και εγγραφές: Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, Κυρία Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210-5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: tete@kpechios.gr

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Διαβάστε Επίσης  Σεμινάριο: "Διαταραχές Θρέψης και Λήψης Τροφής" (ψυχογενής ανορεξία, ψυχογενής βουλιμία)

Κράτα το

Κράτα το

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!