Επιστημονική Εταιρεία Κοινωνικής Πολιτικής: Επιστημονικό Περιοδικό Κοινωνική Πολιτική Τεύχος 6

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε on-line ή να κατεβάσετε το νέο τεύχος του Επιστημονικού Περιοδικού «Κοινωνική Πολιτική» της Επιστημονικής Εταιρείας Κοινωνικής Πολιτικής.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΕΚΠ, Καθηγητή κο Γιάννη Κουζή:

«το 6ο τεύχος του ηλεκτρονικού επιστημονικού περιοδικού της ΕΕΚΠ αποτελεί μια προσπάθεια που προσεγγίζει ποικίλα θέματα κοινωνικής πολιτικής από πολλές και  διαφορετικές διαστάσεις. Η κεντρική στόχευση του τεύχους είναι  τριπλή. Πρώτον, να εμβαθύνει σε παγιωμένες θεματικές που απασχόλησαν τον επιστημονικό διάλογο σε προηγούμενα τεύχη (βλ. αγορά εργασίας και πολιτικές απασχόλησης). Δεύτερον, να
ενδυναμώσει στοχεύσεις που είχαν διατυπωθεί από τα πρώτα κιόλας τεύχη της κυκλοφορίας του,  όπως η σταδιακή μετατόπιση του κέντρου βάρους προς την αγγλική γλώσσα. Τρίτον, να περιηγηθεί και να δημιουργήσει προβληματισμούς γύρω από νέα πεδία παρέμβασης της κοινωνικής πολιτικής που δεν έχουν μέχρι σήμερα αναπτυχθεί επαρκώς στην εγχώρια ακαδημαϊκή κοινότητα (βλ. Trafficking, σχέση καθεστώτων ευημερίας με επιμέρους τομεακά πεδία). Το σύνολο της ύλης που θα διαβάσετε θεωρούμε ότι καλύπτει επαρκώς τους τρεις παραπάνω στόχους και  ευελπιστούμε ότι διαμορφώνει μια χρήσιμη συνεισφορά στον ακαδημαϊκό διάλογο γύρω από τα  ζητήματα κοινωνικής πολιτικής»

 

Σύνδεσμος => Επιστημονικό περιοδικό Κοινωνική Πολιτική Τεύχος Νο.6  – Επιστημονική Εταιρεία Κοινωνικής Πολιτικής

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!