Νέα Ιστοσελίδα για το Πρόγραμμα “Ανοιχτά Σχολεία” του Δήμου Αθηναίων

Το πρόγραμμα Ανοιχτά Σχολεία του δήμου Αθηναίων έχει πλέον νέα ιστοσελίδα. Μία ιστοσελίδα φιλική σε κάθε χρήστη. Η ιστοσελίδα www.athensopenschools.gr  δίνει στους ενδιαφερόμενους, ανεξαρτήτως ηλικίας, τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα που λειτουργούν δωρεάν σε 25 σχολεία της Αθήνας, από το μεσημέρι έως το βράδυ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέγουν τη γειτονιά, το πλησιέστερο Ανοιχτό Σχολείο, την κατηγορία δράσης που τους ενδιαφέρει, ανάλογα με την ηλιακή ομάδα που ανήκουν.

Εργαστήρια φωτογραφίας, μαγειρικής, χορού, δημιουργία και συντήρηση αστικού λαχανόκηπου, σεμινάρια κοινωνικής επιχειρηματικότητας, θέατρο, εργαστήρια ρομποτικής, μαθήματα πρώτων βοηθειών, μουσικοκινητικές δράσεις για γονείς και παιδιά, κατασκευή ρούχου από επανάχρηση υλικών, δημιουργία κρουστών από ανακυκλώσιμα υλικά, και πολλά άλλα, περιμένουν όλους τους κατοίκους της Αθήνας, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Προκειμένου να εγγραφούν, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επισκεφθούν τη νέα ιστοσελίδα του προγράμματος και να κάνουν κράτηση θέσης στο ανάλογο πεδίο. Εναλλακτικά, η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει με αποστολή e-mail στο booking@athensopenschools.gr  ή καλώντας στο 2105277089 και αναφέροντας: α) Ονοματεπώνυμο β) Όνομα δράσης γ) Ανοιχτό Σχολείο δ) Στοιχεία Επικοινωνίας.

Επίσης, στη νέα ιστοσελίδα, φορείς, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις δικές τους  προτάσεις για νέες  δράσεις και να ενημερώνονται για την πορεία αξιολόγησής τους.

Το Αναλυτικό Πρόγραμμα των Δράσεων

Διαβάστε Επίσης  Συνεργασία ΕΟΔΥ – Δήμου Αθηναίων για τον Έλεγχο πολιτών για Covid -19

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!