«Η Μικροδιδασκαλία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων: Σχεδιασμός, Εκτέλεση και Αξιολόγηση» (Αλεξανδρούπολη)

Ο τομέας Δια Βίου Εκπαίδευσης και το ΚΔΒΜ της Employ, ως πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και αδειοδοτημένος πάροχος Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας (Α.Π.7459/2014), υλοποιεί το επιμορφωτικό πρόγραμμα «Η ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: Σχεδιασμός, Εκτέλεση και Αξιολόγηση» προκειμένου να ενημερώσει και να καταρτίσει τους συμμετέχοντες στο θεματικό πεδίο της Εκπαίδευσης Ενηλίκων.  Η στοχοθεσία του προγράμματος διαρθρώνεται στο πνεύμα της φιλοσοφίας της δια βίου μάθησης και της ανάγκης απόκτησης ωφέλιμων γνώσεων και περισσότερων αξιοποιήσιμων προσόντων στο σχετικό πεδίο καθώς και πρακτικής αξιοποίησης των γνώσεων και στα ΣΔΕ.

Παράλληλα, βάσει του Π.Δ. 152/2013, η παρακολούθηση επιμορφωτικού προγράμματος, υπό προϋποθέσεις, προσμετράται στα κριτήρια επαγγελματικής ανάπτυξης των αξιολογουμένων εκπαιδευτικών. Επίσης, το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης του Προγράμματος προσφέρει μόρια σε σχετικούς διαγωνισμούς για την αξιοποίηση εκπαιδευτών ή στελεχών (σε διδασκαλίες σε Φορείς Δια Βίου Μάθησης, όπως είναι τα ΣΔΕ, ΚΕΚ, ΙΕΚ, Κέντρα Δια Βίου Μάθησης των Δήμων, κ.λπ.) ενώ συνυπολογίζεται στην κατάθεση υποψηφιοτήτων στο πλαίσιο της μοριοδότησης της συνέντευξης (π.χ. πρόσκληση διευθυντών ΙΕΚ).

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν βασικές εκπαιδευτικές τεχνικές που προτείνεται να χρησιμοποιούνται στην εκπαίδευση ενηλίκων, καθώς και οι αντίστοιχες διδακτικές δεξιότητες, τις οποίες απαιτείται να κατέχει ένας εκπαιδευτής ενηλίκων, δίνοντας βαρύτητα σε αυτές που είναι χρήσιμες στην πραγματοποίηση της μικροδιδασκαλίας. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τη θεωρία που θα συζητηθεί, με τον σχεδιασμό μικροδιδασκαλιών από την πλευρά τους και την αξιολόγηση βιντεοσκοπημένων μικροδιδασκαλιών, αξιοποιώντας το βίντεο ως πηγή ανατροφοδότησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που ενδιαφέρονται για την εκπαίδευση ενηλίκων και δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο αυτής, είτε ως εκπαιδευόμενοι είτε ως (υποψήφιοι) εκπαιδευτές ενηλίκων.

Διαβάστε την Αναλυτική Ανακοίνωση του Επιμορφωτικού Προγράμματος

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Δια Ζώσης: 11 & 12 Μαρτίου 2017, 10:00 – 15:30 (15  ώρες)

Εξ’ αποστάσεως: 13 Μαρτίου – 9 Απριλίου 2017 (95  ώρες)

 

Προεγγραφή έως 7/3/17

Φοιτητές / Άνεργοι:  115€, Εκπαιδευτικοί / Επαγγελματίες: 135€, Εκπρόθεσμη ή Απευθείας Εγγραφή: 145€

Για δηλώσεις συμμετοχής (On Line Εγγραφή) και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση,

παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία της εταιρείας.

Τ.      2310.230545 | 211.7706766 

M.     contact@e-employ.gr  |  Url.   www.e-employ.gr

F.         www.facebook.com/employ.page

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας: 10:00 έως 18:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή

Διαβάστε Επίσης  Οικογένεια και σχολείο: τι σημαίνει να είναι κανείς μορφωμένος

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!