Δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης στο πεδίο των εξαρτήσεων

Ανακοίνωση για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στο Πεδίο των Εξαρτήσεων

Το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας υλοποιεί τα τελευταία χρόνια πρόγραμμα εκπαίδευσης στο πεδίο των εξαρτήσεων, το οποίο συνδυάζει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση. Από τη φετινή χρονιά και έπειτα από αναπροσαρμογές που έλαβαν χώρα στη δομή του προγράμματος εκπαίδευσης, είναι δυνατό οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος/η να ξεκινήσει την εκπαίδευση του σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους της εκπαίδευσης οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να βρουν στο σύνδεσμο: http://www.selfhelp.gr/el/component/content/article/20-self-help-promoting-program/news-el/projects-news-el/335-education-2016-el.html.

Στην παρούσα φάση υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για έναρξη της προπαρασκευαστικής φάσης εκπαίδευσης στα Προγράμματα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, Χανιών και Σητείας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν ερωτήματα στο mail education@selfhelp.gr και στο τηλέφωνο 2495061191 (κα. Ρουμελιώτη Έρση, ώρες 10:00-14:00 & 18:00-20:00). 

selfhelp.gr

Διαβάστε Επίσης  57th Interpreters’ Training Seminar by METAdrasi

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!