Workshop «Employ Me: Γίνε ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας» (Πάτρα)

Ο τομέας Στρατηγικής Καριέρας και το ΚΔΒΜ της Employ, ως πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και αδειοδοτημένος πάροχος Δια Βίου Μάθησης από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας (Α.Π.7459/2014), υλοποιεί το workshop «Employ Me: Γίνε ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας» προκειμένου να παρέχει ολοκληρωμένη καθοδήγηση και υποστήριξη σε όσους αναζητούν εργασία, καθώς επίσης και σε όλους αυτούς που επιθυμούν να ανελιχθούν επαγγελματικά ή να αλλάξουν επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ένα από τα βασικότερα λάθη που κάνουν σήμερα πολλοί άνεργοι ή νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας είναι η επιφανειακή ή και επιπόλαια προσέγγιση στην αναζήτηση εργασίας. Η εύστοχη ένταξη στην αγορά εργασίας αλλά και η επιτυχημένη εξέλιξη της καριέρας είναι ένα σύνθετο πλέγμα παραμέτρων το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στα εφόδια, αλλά και στο που και πως θα αξιοποιήσει κανείς τα προσόντα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να διεκδικήσει με επιτυχία μία θέση στη σκληρή αγορά εργασίας του σήμερα.

Διαβλέποντας τις σύγχρονες ανάγκες των νέων αλλά και τις δυσκολίες ένταξης στην αγορά εργασίας,  ο τομέας  Συμβουλευτικής Καριέρας της εταιρείας EMPLOY,  συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά την υλοποίηση των εξειδικευμένων εργαστηρίων Career Workshop Series (CWS)TM .

Το συγκεκριμένο workshop παρέχει στοχευμένη ενημέρωση σε θέματα συμβουλευτικής καριέρας, από την απλή σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος ή την αποτελεσματική παρουσία στη συνέντευξη επιλογής προσωπικού, μέχρι και σε σύγχρονες συμβουλές για την εύστοχη αξιοποίηση του Self and Social Branding στην ατομική μας στρατηγική.  Στο τέλος του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μέσα από ένα πρακτικό και διαδραστικό workshop, συγκεκριμένες και πρακτικά εφαρμόσιμες γνώσεις και δεξιότητες και όχι γενικά πλαίσια και επιμέρους πληροφορίες.

Αξίζει πρόσθετα να σημειωθεί πως ο φορέας και οι επιμορφωτές του είναι από τους πλέον πεπειραμένους στο χώρο με δεκαετή εμπειρία και με πραγματική -και όχι θεωρητική γνώση- της σημερινής πραγματικότητας παρέχοντας στην ουσία μια επιμόρφωση που ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες μεσαίων και μεγάλων φορέων και επιχειρήσεων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Workshop απευθύνεται  σε φοιτητές, ανέργους, νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας,  καθώς και σε όσους αναζητούν αλλαγή επαγγελματικής πορείας. Τα εργαστήρια γίνονται με περιορισμένο αριθμό ατόμων και θα πρέπει να επισημανθεί πως για πρώτη φορά πανελληνίως δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα εργαστήρι συμβουλευτικής καριέρας, εξατομικευμένο και σχεδιασμένο με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες των συμμετεχόντων. Οι μεθοδολογίες που αναλύονται (2S BRANDING™, CVMATCH™ κ.λπ.) αναπτύχτηκαν από την πεπειραμένη επιστημονική ομάδα της εταιρείας Employ και διαφοροποιούνται μακράν από τις συνηθισμένες τεχνικές αναζήτησης που έχετε ακούσει ή παρακολουθήσει.

Διαβάστε την Αναλυτική Ανακοίνωση του Εργαστηρίου

Ημερομηνία Διεξαγωγής: 8 Απριλίου 2017

Ώρα Προσέλευσης: 16:30 – 17:00

Ώρα Διεξαγωγής: 17:00 – 20:00

Προεγγραφή έως 04/04/2017

Φοιτητές / Άνεργοι: 35€, Εκπαιδευτικοί / Επαγγελματίες: 45€, Εκπρόθεσμη ή Απευθείας Εγγραφή: 55€

Για δηλώσεις συμμετοχής (On Line Εγγραφή)και οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση,

παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία της εταιρείας.

Τ.      213.0360288 | 211.7706766 

M.     athens@e-employ.gr |  Url.   www.e-employ.gr

F.         www.facebook.com/employ.page

Ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας: 10:00 έως 18:00 καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή

Διαβάστε Επίσης  Κρίση και Πολιτικές Αντιμετώπισης της Ακραίας Φτώχειας (I): Ακραία Φτώχεια και Πολιτικές Εγγυημένου Εισοδήματος

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!