Σεμινάριο «Lightroom της Adobe» – Πρόγραμμα Εκμάθησης Απρίλιος 2017

Με όραμα και φιλοδοξία την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στην αιχμή των εξελίξεων των νέων τεχνολογιών, το «Πόλις» Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κινητικής Έκφρασης και Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής οργανώνει Κύκλο ποιοτικών Εκπαιδευτικών και Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Εκμάθησης του «Lightroom της Adobe», απόλυτα προσαρμοσμένου στις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Το πρόγραμμα οργανώνεται στο πλαίσιο της δια βίου μάθηση.

Απολαύστε την ελευθερία και τη δημιουργικότητα που έρχεται σαν αποτέλεσμα της εργασίας με το εξαιρετικό εργαλείο Lightroom της Adobe. Το περιβάλλον του είναι κατανοητό και ιδιαίτερα εύκολο στο χειρισμό έτσι ώστε να επιτρέπει να εκτελούνται οι απαραίτητες φωτογραφικές εργασίες γρήγορα και εύκολα. 

Ολοκληρώστε εργασίες πάνω σε ψηφιακές φωτογραφίες με ταχύτητα και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο για να τραβήξετε νέες φωτογραφίες ή για να τελειώσετε άλλες δουλειές. Το πρόγραμμα δουλεύει τέλεια και σας γλιτώνει χρόνο από την πρώτη επεξεργασία ως την τελική εικόνα. Χρησιμοποιήστε μια πληθώρα προηγμένων εργαλείων για να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας, να τις βαθμολογήσετε και να τους βάλετε ετικέτες ώστε να τις βρίσκετε εύκολα με τη χρήση μιας μεγάλης γκάμας ετικετών αλλά και συμπληρωματικών πληροφοριών.

Απολαύστε εκπληκτικά και ρεαλιστικά αποτελέσματα από τις φωτογραφίες σας που έχουν υψηλή ταχύτητα έκθεσης, μέσω της προηγμένης τεχνολογίας για τη μείωση του θορύβου.
Χρησιμοποιήστε το Adobe Photoshop Lightroom  για να πάρετε τις πιο λεπτομερείς και καθαρές εικόνες με οποιαδήποτε ταχύτητα έκθεσης κι’ αν έχουν τραβηχτεί. Γλιτώστε χρόνο στην επεξεργασία φωτογραφιών που τραβήχτηκαν σε παρόμοιες συνθήκες με την εφαρμογή των ίδιων ρυθμίσεων σε όλες τις παρόμοιες φωτογραφίες, είτε μέσω των σωσμένων ρυθμίσεων, είτε με την επιλογή του συγχρονισμού. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα με το ‘Yahoo Flickr’ ή το ‘Facebook’  για να κάνετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας αλλά και για να τις μοιραστείτε. Όταν φίλοι ή πελάτες θα γράφουν ή θα βαθμολογούν τη γκαλερί σας στο ‘Flickr’ ή στο ‘Facebook’, εσείς θα είστε σε θέση να το βλέπετε άμεσα δίπλα στις φωτογραφίες σας μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα. 
Όταν έχετε ολοκληρώσει ένα σχέδιο φωτογραφίας το οποίο σας αρέσει ιδιαίτερα, απλά σώστε τις ρυθμίσεις του και εφαρμόστε τες σε οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία όποτε το θελήσετε. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά έτοιμα σχέδια και χιλιάδες ακόμα τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω της παγκόσμιας κοινότητας του Adobe Photoshop Lightroom.

 Το Lightroom είναι το βασικό εργαλείο για την οργάνωση, την επεξεργασία και την κοινή χρήση φωτογραφιών σας. Χρησιμοποιήστε το Lightroom στον υπολογιστή σας, στο iPad, στο iPhone και στο Android τηλέφωνο.

Το Lightroom οργανώνει τις φωτογραφίες σας σε ένα μέρος, και τις καθιστά διαθέσιμες στον υπολογιστή σας, στο διαδίκτυο, ή και στις κινητές συσκευές σας. Οι συλλογές των φωτογραφιών είναι σε συγχρονισμό με τις συσκευές σας, είναι σαν να έχετε τα άλμπουμ των φωτογραφιών σας διαθέσιμα όλη την ώρα. Όπως η βιβλιοθήκη των φωτογραφιών σας μεγαλώνει, μπορείτε να βρείτε γρήγορα οποιαδήποτε φωτογραφία με βάση τον χρόνο ή τον τόπο που τραβήχτηκε, ακόμα και ποιος είναι στη φωτογραφία.

Βελτιώστε τα πάντα, από τις smartphone φωτογραφίες σας στις πρώτες DSLR εικόνες – στον υπολογιστή σας, ή σε iPhone, iPad και στο Android κινητό σας τηλέφωνο. Όταν κάνετε μια αλλαγή σε μία συσκευή, η φωτογραφία και οι τροποποιήσεις της είναι διαθέσιμες σε όλες τις συσκευές σας.

Τα εργαλεία επεξεργασίας στο Lightroom είναι κατανοητά και ισχυρά. Καθιστώντας έτσι τις βασικές προσαρμογές στο χρώμα και τη φωτεινότητα να είναι επαγγελματικές. Το Ρετούς, οι τοπικές προσαρμογές, και οι διορθώσεις στην προοπτική είναι γρήγορες και απλές. Οι επεξεργασίες στο Lightroom είναι μη καταστροφικές, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πειραματιστείτε άφοβα, και στη συνέχεια να επανέλθετε στην αρχική σας με ένα μόνο κλικ.

Μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες στο διαδίκτυο μέσω των κοινωνικών δικτύων, και  πάρτε πληροφορίες από την οικογένεια και τους φίλους σας στην όμορφη γκαλερί web Lightroom. Έχετε πρόσβαση όλων των φωτογραφιών Lightroom σας σε μια αυξανόμενη λίστα εφαρμογών και υπηρεσιών φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων 500 px και περισσότερο. Κάντε ρύθμιση του Lightroom σε όλες τις συσκευές σας για να μάθετε περισσότερα και να αρχίσετε να εργάζεστε με το Lightroom.

Το Lightroom περιλαμβάνει τα εξής modules.

Library
Παρόμοιο με το «Διοργανωτής» του  Adobe Photoshop Elements. Έχει να κάνει με την   ενότητα των εισαγωγών και των εξαγωγών  σε εικόνες, δημιουργεί συλλογές εικόνων, οργανώνει τις εικόνες από τα μεταδεδομένα τους, και προσθέτει βαθμολογίες σε αυτές. Η βιβλιοθήκη είναι η πύλη στο Lightroom.

Develop
Υποστηρίζει τη μη-καταστροφική επεξεργασία των εικόνων μαζικά. Αυτή η ενότητα είναι περισσότερο για ρετούς, δηλαδή, την ενίσχυση και τη βελτίωση των ψηφιακών φωτογραφιών, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής της ισορροπίας χρωμάτων, βελτιώνοντας τον τόνο, την άρση του φαινομένου των κόκκινων ματιών, το ακόνισμα, τη μείωση του θορύβου, την διόρθωση , το ίσιωμα ή την μετατροπή σε μαύρο και άσπρο. Έχει αρκετές πρότυπο προεπιλογές για τη διόρθωση χρώματος ή των αποτελεσμάτων, και υποστηρίζει την κοινή χρήση προσαρμοσμένων προεπιλογών σε απευθείας σύνδεση. Ένα άλλο χαρακτηριστικό γνώρισμα που χρησιμοποιείται συχνά είναι η ικανότητα να συγχρονίσετε τις αλλαγές από μία επιλεγμένη φωτογραφία σε ολόκληρη την επιλογή.

Map
Προστέθηκε στο Lightroom 4, και διευκολύνει την οργάνωση των φωτογραφιών γεωγραφικά με βάση τα ενσωματωμένα από τη μηχανή ή δεδομένα geolocation που έχουν  προστεθεί χειροκίνητα.

Book
Προστέθηκε στο Lightroom 4, επιτρέπει τη δημιουργία photobooks.

Slideshow
Επιτρέπει τη δημιουργία slideshows από οποιοδήποτε αριθμό των φωτογραφιών, στα οποία μπορούν να προστεθούν μουσική ή φόντο.

Print
Εκτυπώσεις εικόνων με παραμετροποίηση  εκτύπωσης, όπως η διάταξη και ο προσανατολισμός που μπορούν να ρυθμιστούν.

Web
Δημιουργεί μια συλλογή ιστοσελίδων για τους ιδιοκτήτες ιστοχώρου. Αρκετά πρότυπα για τη διάταξη είναι διαθέσιμα.

Tethered Capture
Υποστήριξη για πολλές δημοφιλείς μηχανές DSLR της Nikon και Canon. Είναι η δυνατότητα σύνδεσης της φωτογραφικής μηχανής με τον υπολογιστή και το τράβηγμα φωτογραφιών από αυτόν.

Η διάρκεια του Σεμιναρίου “Lightroom της ADOBE” είναι 18 ώρες (6 τρίωρα) και το κόστος είναι 60€.

Έναρξη Σάββατο 29 Απριλίου 2017 13:00 – 16:00 και κάθε Σάββατο.

Περισσότερες Πληροφορίες και online Εγγραφή: Εδώ…
τηλ: 210 8000009 – 210 2770181 

 

«Πόλις»
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κινητικής Έκφρασης & Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής
Εκπαίδευση & Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης
14121 Ηράκλειο Αττικής
τηλ.: 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: education@polis.edu.gr 
Ιστοσελίδα: www.polis.edu.gr
Facebook: www.facebook.com/polis.education

Διαβάστε Επίσης  Σεμινάρια Πιστοποίησης Πληροφορικής (ΑΣΕΠ-ΕΟΠΠΕΠ) : Νέος Κύκλος Σπουδών με Δωρεάν Εκπαίδευση Μάιος-Ιούνιος 2017

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!