Σεμινάριο: Ανοίγοντας τον φάκελο «απιστία»

Σεμινάριο – Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής

Ερμού 58-60, 10563 Αθήνα

Τρίτη 26/09/2017 19:00-21:00 μ.μ.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: τηλ. 211-2143425 κιν. 6972152645

Κόστος: 25 ευρώ / Ειδική τιμή σε ανέργους και φοιτητές 20 ευρώ

 

Εισηγήτρια: Γεωργία Χριστίνα Κανελλοπούλου, Ψυχολόγος- Οικογενειακή Σύμβουλος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές Ανθρωπιστικών Επιστημών, Ειδικούς Ψυχικής Υγείας καθώς και σε όσους θα ήθελαν να διερευνήσουν σε βάθος το κομμάτι της απιστίας και τον ρόλο που έχει μέσα στις συντροφικές σχέσεις. Ακόμη, το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους θέλουν να κάνουν τις σχέσεις τους πιο υγιείς και λειτουργικές.

Στόχος του σεμιναρίου είναι αρχικά να κατανοήσουμε τους λόγους που ένας σύντροφος μπορεί να οδηγηθεί στην απιστία, πιο συγκεκριμένα τον ρόλο της ζήλιας και της υγιής επικοινωνίας μέσα στο ζευγάρι, καθώς και τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει η απιστία μέσα σε μία σχέση. Τέλος, θα ανακαλύψουμε τρόπους αντιμετώπισης μίας απιστίας που μπορούν είτε να φέρουν το ζευγάρι πιο κοντά είτε να λήξουν την σχέση, πάντα με γνώμονα τη ψυχική και σωματική ηρεμία και των δύο. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως ακόμα και μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, μπορούμε ξανά από την αρχή να οικοδομήσουμε την σχέση μας σε νέες βάσεις και να ασχοληθούμε ειλικρινά με θέματα που δεν είχαμε τολμήσει πριν.

Ολιγομελή τμήματα (έως 15 άτομα). Παρέχονται βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και υλικό σημειώσεων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής

Διαβάστε Επίσης  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο: «Σεξουαλικότητα και Προσωπικές Σχέσεις για Άτομα στο Φάσμα του Αυτισμού. Στρατηγικές εκπαίδευσης για άτομα Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Λειτουργικότητας»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!