Πρόσληψη Ειδικών Επιστημόνων στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του ΔΠΘ

Η Συνέλευση του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, στην αριθ. 37/31.05.2017 συνεδρίασή της, ύστερα από εκτίμηση των διδακτικών αναγκών και των δύο εισαγωγικών κατευθύνσεων, αποφάσισε ομόφωνα, τη δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συνεργασία με διδάσκοντες, που θα προσληφθούν με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, για τη διεξαγωγή διδακτικού επιστημονικού και οργανωτικού έργου που θα καθορίζεται και θα εξειδικεύεται αναλυτικά με τη σύμβαση πρόσληψης, με την προϋπόθεση ότι θα εγκριθούν οι σχετικές δαπάνες από το αρμόδιο Υπουργείο ως εξής :

  1. Δώδεκα (12) διδασκόντων, για την εποπτεία της πρακτικής άσκησης στην Κοινωνική Εργασία για την Εισαγωγική κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου Κοινωνικής Εργασίας (χειμερινό εξάμηνο).
  2. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 5ου εξαμήνου για κατεύθυνση ΚΔΠ και για την κατεύθυνση ΠΕ 7ου εξαμήνου «Ανάλυση Δημόσιας Πολιτικής», τρεις (3) ώρες.
  3. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 5ου εξαμήνου για την κατεύθυνση ΠΕ «Νεότερη και σύγχρονη Ευρωπαϊκή Ιστορία», τρεις (3) ώρες.
  4. Δώδεκα (12) διδασκόντων, για την εποπτεία της πρακτικής άσκησης στην Κοινωνική Εργασία για την Εισαγωγική κατεύθυνση Κοινωνικής Διοίκησης και κατεύθυνση προχωρημένου εξαμήνου Κοινωνικής Εργασίας (εαρινό εξάμηνο).
  5. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 4ου εξαμήνου «Συγκριτική Κοινωνική Πολιτική», τρεις (3) ώρες, κατεύθυνση ΚΔΠ.
  6. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 6ου εξαμήνου «Κοινωνία Πολιτών και Κοινωνική Πολιτική», τρεις (3) ώρες, κατεύθυνση ΚΔΠ.
  7. Ενός (1) διδάσκοντα, για τη διδασκαλία του υποχρεωτικού μαθήματος 2ου εξαμήνου και για τις δύο εισαγωγικές κατευθύνσεις «Ατομικά και Κοινωνικά Δικαιώματα» τέσσερεις (4) ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην γραμματεία του Τμήματος από 01/09/2017 έως 11/09/2017.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2531039409 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση secr@socadm.duth.gr

Οι φάκελοι θα σταλούν στη διεύθυνση:

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ

ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 1, ΠΡΟΚΑΤ Β ΚΟΜΟΤΗΝΗ Τ.Κ. 69132

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Διαβάστε Επίσης  Κοινωνικοί Λειτουργοί και Ψυχολόγοι για τη στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας και Κινητής Μονάδας Δήμου Καλαμάτας

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!