Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Yποβολή Aιτήσεων έως 5 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) για εγγραφή σε 4 προπτυχιακά και 21 μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως προγράμματα, με έναρξη σπουδών τον προσεχή Σεπτέμβριο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους ως τις 5 Σεπτεμβρίου.

Το ΑΠΚΥ, δημόσιο και το μοναδικό -αποκλειστικά εξ αποστάσεως- πανεπιστήμιο της Κύπρου, με διεθνείς δράσεις και παρουσία, αξιοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, προσφέρει στον κάθε πολίτη την πολύτιμη δυνατότητα να αποκτήσει έναν αξιόπιστο τίτλο σπουδών για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη, χωρίς τους χωροχρονικούς ή άλλους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 προσφέρει το ΑΠΚΥ, χωρίς περιορισμό στις θέσεις εισδοχής, αναγνωρισμένα (για την Ελλάδα από τον ΔΟΑΤΑΠ) προγράμματα σπουδών στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα σε ευρύτατο φάσμα επιστημονικών αντικειμένων και κλάδων αιχμής. Τα δίδακτρα είναι κατά 10% μειωμένα και παραχωρούνται υποτροφίες. Η μόνη υποχρέωση φυσικής παρουσίας αφορά στις τελικές γραπτές εξετάσεις σε εξεταστικά κέντρα που λειτουργούν στην Κύπρο και την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο admissions@ouc.ac.cy

Διαβάστε Επίσης  Τηλεδιαλέξεις και podcasts με ελεύθερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: 1 – 7 Απριλίου 2020

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!