Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη στελέχωση του προγράμματος “Bringing families together 2017” από δικηγόρους

Η μη κερδοσκοπική εταιρία της Εκκλησίας της Ελλάδος “Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων (ΚΣΠΜ-ERP)”, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Bringing families together 2017” με χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ γα τους Πρόσφυγες που αφορά στη νομική υποστήριξη αιτημάτων οικογενειακής επανένωσης σύμφωνα με τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙΙ, προσκαλεί στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση δύο (2) θέσεων δικηγόρου με σύμβαση εντολής.

Ειδικότερα οι προς πλήρωση θέσεις είναι οι ακόλουθες:

Α. Μια θέση δικηγόρου με επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον ενός έτους στην παροχή νομικής συμβουλευτικής και στήριξης σε άτομα της ομάδας στόχου (πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο). Πέρα από την άριστη γνώση ελληνικών, προαπαιτούμενη είναι η άριστη γνώση αγγλικών καθώς και χειρισμού Η/Υ (επεξεργασία κειμένων & υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσίες διαδικτύου). Ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφές αντικείμενο (προσφυγικό, ανθρώπινα δικαιώματα) όπως και η προϋπηρεσία σε περιβάλλον ΜΚΟ σε θέματα οικογενειακής επανένωσης (Κανονισμός Δουβλίνου ΙΙΙ) θα συνεκτιμηθούν.

Β. Μια θέση δικηγόρου με προαπαιτούμενη την άριστη γνώση ελληνικών, άριστη γνώση αγγλικών καθώς και χειρισμού Η/Υ (επεξεργασία κειμένων & υπολογιστικών φύλλων και υπηρεσίες διαδικτύου). Η προϋπηρεσία σε περιβάλλον ΜΚΟ στην παροχή νομικής συμβουλευτικής και στήριξης σε άτομα της ομάδας στόχου και ειδικότερα σε θέματα οικογενειακής επανένωσης (Κανονισμός Δουβλίνου ΙΙΙ) και ο μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σε συναφές αντικείμενο (προσφυγικό, ανθρώπινα δικαιώματα) θα συνεκτιμηθούν.

Η ημερομηνία έναρξης υλοποίησης της σύμβασης με τον φορέα είναι η 1η Σεπτεμβρίου 2017 με καταληκτική ημερομηνία την 31η Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και επιστολή για το κίνητρο συμμετοχής στη προκήρυξη, το αργότερο έως και την 21η Αυγούστου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ecrpath@gmail.com, υπόψη κας Δέσποινας Γεωργιάδου.

Μόνο οι επικρατέστεροι/ες ενδιαφερόμενοι/ες θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ή τηλεφωνικά σε περίπτωση επιλογής τους για την πραγματοποίηση προσωπικής συνέντευξης.

Διαβάστε Επίσης  Πρακτική άσκηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: ξεκίνησαν οι αιτήσεις

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!