Διαγωνισμός για τη Δράση «Μητρικός Θηλασμός: Δικαίωμα – Έκφραση – Υγεία»

Το Υπουργείο Υγείας αποφάσισε την έγκριση Δράσης και την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανοιχτή συμμετοχή σε «Διαγωνισμό Καλλιτεχνικής Έκφρασης και Δημιουργίας για την Προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού». Ο διακριτικός τίτλος της Δράσης είναι «ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ–ΕΚΦΡΑΣΗ-ΥΓΕΙΑ».
Φορέας οργάνωσης της Δράσης είναι το Υπουργείο Υγείας με τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόληψης και με τη συνεργασία της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και της Εθνικής Επιτροπής για το Μητρικό Θηλασμό και το πρόγραμμα «Αλκυόνη» του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού.

Η Δράση «ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ: ΔΙΚΑΙΩΜΑ–ΕΚΦΡΑΣΗ-ΥΓΕΙΑ» ως σκοπό έχει την ανάδειξη, την ενθάρρυνση, την προαγωγή και την υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού, καθώς και την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του ευρύτερου κοινού, των επαγγελματιών υγείας, των νέων ζευγαριών και των γυναικών στο πεδίο του Μητρικού Θηλασμού, αξιοποιώντας ως μέσο την δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Στην εν λόγω Δράση δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  1. Μεμονωμένα άτομα
  2. Ομάδες ατόμων
  3. Φορείς

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ

Στην εν λόγω Δράση οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας στους παρακάτω θεματικούς άξονες:

  1. Ζωγραφιά – Σκίτσο
  2. Φωτογραφία
  3. Ραδιοτηλεοπτικό μήνυμα, διάρκειας από τριάντα δευτερόλεπτα ( 30΄΄) έως σαράντα δευτερόλεπτα ( 40΄΄)
  4. Ταινία κινούμενων σχεδίων έως τρία λεπτά ( 3΄)
  5. Μικρή ταινία – βίντεο έως επτά λεπτά ( 7’ )
  6. Μουσική σύνθεση – τραγούδι έως τέσσερα λεπτά ( 4’)

Ο διαγωνισμός διενεργείται την χρονική περίοδος από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2017, με προθεσμία υποβολής των προτάσεων έως 29/12/2017.

Αναλυτικά:  Έγκριση Δράσης και πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανοιχτή συμμετοχή σε διαγωνισμό καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας για την Προαγωγή του Μητρικού Θηλασμού»

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!