Δωρεάν Διαλέξεις του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δήμου Θεσσαλονίκης

Το Κέντρο Ιστορίας φιλοξενεί τις διαλέξεις του Ανοιχτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης, κάθε Δευτέρα κατά τις ώρες 19:00 – 21:00, με τον θεματικό κύκλο με τίτλο, «Το παιδί στον σύγχρονο κόσμο: κοινωνικές, ψυχολογικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις» (χειμερινό εξάμηνο 2017-2018).

Αναλυτικά οι ημερομηνίες και το πρόγραμμα των διαλέξεων έχουν ως εξής:

Το παιδί στον σύγχρονο κόσμο: κοινωνικές, ψυχολογικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις

H λειτουργία του Ανοικτού Πανεπιστημίου του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά το χειμερινό εξάμηνο 2017-2018, συνεχίζεται με δύο νέους θεματικούς κύκλους μαθημάτων:

Ημέρα/τόπος Κύκλος Επιστημονικός υπεύθυνος
Κάθε Δευτέρα19:00-21:00

Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, Πλατεία Ιπποδρομίου

«Το παιδί στον σύγχρονο κόσμο: κοινωνικές, ψυχολογικές και πολιτισμικές προσεγγίσεις» Βενετία Αποστολίδου, Καθηγήτρια ΠΤΔΕ, A.Π.Θ. &Ελένη Χοντολίδου, Αναπληρώτρια Kαθηγήτρια,

Τμήμα Φιλοσοφίας & Παιδαγωγικής, A.Π.Θ

Κάθε Τετάρτη19:00 – 21:00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτήριο Μ2)

«Λόγος για τη ζωή, από την αρχαιότητα ως σήμερα» Ζαχαρίας Σκούρας, καθηγητήςΤμήμα Βιολογίας, Σχολής Θετικών Επιστημών, Α.Π.Θ.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαλέξεων του κύκλου «Λόγος για τη ζωή, από την αρχαιότητα ως σήμερα» έχει ώς εξής:

«Λόγος για τη ζωή, από την αρχαιότητα ως σήμερα»

Δικαίωμα εγγραφής έχουν ενήλικες, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν και τους δυο κύκλους. Μετά το τέλος του προγράμματος, χορηγείται βεβαίωση. Τόσο η εγγραφή όσο και η παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Οι αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 09:00 π.μ μέχρι τη συμπλήρωση των τμημάτων.

Η αίτηση θα είναι διαθέσιμη, μετά τις 09:00 π.μ. εδώ

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων, αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων.

 

Εθελοντική γραμματειακή υποστήριξη:Για τις ανάγκες λειτουργίας του Ανοικτού Πανεπιστημίου, ο Δήμος Θεσσαλονίκης προσκαλεί δημότες οι οποίοι θα ήθελαν να βοηθήσουν εθελοντικά, ως γραμματειακή υποστήριξη κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του. Στο τέλος του κύκλου θα απονεμηθεί βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 2313318661 (ώρες 8:00 -16:00) ή να στείλουν επιστολή στο a.vardamaskou@thessaloniki.gr.  

Διαβάστε Επίσης  Δωρεάν Εργαστήριο & Elearning: "Ικανότητες Εκπαιδευτών που εργάζονται με νέους μετανάστες και πρόσφυγες"

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!