Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού»

Το Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου – ΚΠΕ διοργανώνει το 1ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Η θεραπευτική σχέση του επαγγελματία ψυχικής υγείας με τους γονείς παιδιού στο φάσμα του αυτισμού ».

Το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο θα υλοποιηθεί στις 18 & 19 Νοεμβρίου 2017, και έχει συνολική διάρκεια 9 ώρες (6,5 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης, 2,5 ώρες βιωματικής άσκησης).

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας με προηγούμενη κλινική εμπειρία στις Διαταραχές αυτιστικού φάσματος και σε εκπαιδευτικούς τυπικής και ειδικής αγωγής.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι η εισαγωγή και εξοικείωση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές που διέπουν τη θεραπευτική σχέση με τους γονείς με παιδί στο φάσμα του αυτισμού.

Στο τέλος θα δοθούν Βεβαιώσεις Συμμετοχής.

Τόπος: Αιόλου 72, 6ος όροφος Αθήνα (Μετρό Ομόνοια)
Χρόνος: Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Νοεμβρίου 2017
Διάρκεια: 9 ώρες: 6,5 ώρες θεωρητική εκπαίδευση, 2,5 ώρες βιωματική άσκηση
Μέγιστος Αριθμός συμμετεχόντων: 25, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Εγγραφές δεκτές μέχρι: 12 Νοεμβρίου 2017
Ειδικές τιμές: Για εγγραφές έως 20/10/2017, ομαδικές εγγραφές, ανέργους και ειδικές κατηγορίες επαγγελματιών.

Περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο www.kpechios.gr.

Για διευκρινίσεις και εγγραφές: Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης, Κυρία Χούλη Παρασκευή, Τηλέφωνο: 210-5731581, 6984601372, Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-15:00, Ηλ. Ταχυδρομείο: tete@kpechios.gr, p.chouli@gmail.com

Διαβάστε Αναλυτικές Πληροφορίες στο Ενημερωτικό Έντυπο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.

Δελτίο Συμμετοχής

Αποστολή του συμπληρωμένου δελτίου συμμετοχής στο Τμήμα Επιστημονικής Τεκμηρίωσης & Εκπαίδευσης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην διεύθυνση: tete@kpechios.gr , p.chouli@gmail.com ή με φαξ στο 2105789191, έως 12/11/2017.

Πρόγραμμα Εισηγήσεων

Διαβάστε Επίσης  Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: "Νευροψυχολογία και Ειδική Αγωγή με ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές αξιολογήσεις, θεραπείες και παρεμβάσεις"

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!