Σύλλογος Επιστημόνων Κοινωνικής Πολιτικής: Crowdfunding για τις Επαγγελματικές Προοπτικές

Αγαπητά Μέλη του ΣΕΚΠ,

Την φετινή ακαδημαϊκή χρονιά επιδιώκουμε να ξεκινήσουμε μια δυναμική εκστρατεία για την διεκδίκηση των επαγγελματικών μας προοπτικών. Επιδιώκουμε να καθιερώσουμε ένα επαγγελματικό προφίλ Επιστήμονα Κοινωνικής Πολιτικής αναγνωρίσιμο και κατανοητό σε όλους τους φορείς (δημόσιους, ΜΚΟ και ιδιωτικούς). Έχοντας πλέον την εμπειρία των προηγούμενων ετών, επιθυμούμε να γίνει για πρώτη φορά μια μεγάλης κλίμακας και οργανωμένη προσπάθεια.

Για να το επιτύχουμε αυτό χρειαζόμαστε την συμβολή ενός απόφοιτου, ο οποίος σε καθημερινή βάση θα διεκπεραιώνει διαδικαστικά ζητήματα αποκλειστικά στο κομμάτι των επαγγελματικών προοπτικών (επικοινωνία με φορείς, αποστολή επιστολών, παρακολούθηση των αιτημάτων μας). Για να καταστεί αυτό εφικτό ζητάμε την εφάπαξ συνεισφορά των 5 ευρώ για την οικονομική ανταμοιβή και ταυτόχρονη δέσμευση του.

Για λόγους διαφάνειας όσοι δεχθούν να συνεισφέρουν θα αναφέρονται ονομαστικά στο sekp.gr. Χρειαζόμαστε έναν Σύλλογο δυναμικό με καθημερινή και αδιάλειπτη πίεση στους φορείς απασχόλησης μας. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε.

 

Όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν το δηλώνουν στο: john.vlassopoulos@gmail.com

Επικαλούμαστε την υπευθυνότητα σας και ζητάμε να στηρίξετε αυτή τη νέα προσπάθεια..

 

Με εκτίμηση,

Νίκος Κουραχάνης,

Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΚΠ

 

Λίστα Οικονομικής Ενίσχυσης Επαγγελματικών Προοπτικών ΣΕΚΠ

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!