Εθελοντής για το Πρόγραμμα “Youth Edutainment”, EVS Project, Nicosia, Cyprus

in association with One Terrene International

Τίτλος : “Youth Edutainment”

Τόπος : Nicosia, Cyprus

Ημερομηνίες : 5 Νοέμβρη 2017 – 3 Απρίλη 2018

Δηλώσεις συμμετοχής αποστέλλοντας motivation letter & CV Europass (in english), στην ηλεκτρονική διέυθυνση: evs@youthfullyyours.gr

 

Η Youthfully Yours Gr δίνει για ακόμη μια φορά την ευκαιρία σε ένα άτομο από την Ελλάδα έως 30 ετών να ζήσει μια εμπειρία εθελοντικής προσφοράς στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εθελοντικής Υπηρεσίας του Erasmus+.

Ο εθελοντής θα φιλοξενηθεί από τον οργανισμό One Terrene International προκειμένου να γνωρίσει την κουλτούρα της Κύπρου και να συνεισφέρει στην τοπική κοινότητα, ιδιαίτερα μέσα από την αλληλεπίδραση με τους νέους. Ο εθελοντής θα προσφέρει εργασία σε Κέντρο Νεότητας και συγκεκριμένα οι δραστηριότητες του περιλαμβάνουν την παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών, την εργασία στο καφέ όπου ο εθελοντής θα μάθει να προετοιμάζει γεύματα για όσους επισκέπτονται το κέντρο, την διεξαγωγή εκδηλώσεων για την τοπική νεολαία. Επίσης ο εθελοντής θα έχει τη δυνατότητα να αναλάβει δράση και στην ποδηλατική και την ορειβατική ομάδα!  

Το πρόγραμμα καλύπτει τα ταξιδιωτικά έξοδα από και προς τη χώρα του προγράμματος, την ασφάλιση του υποψηφίου, τη διαμονή και διατροφή του, όπως επίσης του εξασφαλίζει ένα χρηματικό ποσό για την κάλυψη καθημερινών εξόδων.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι πρέπει να είναι έως 30 ετών, για να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα (απαραίτητα σε μορφή Europass και στα αγγλικά) το οποίο να περιγράφει στοιχεία που είναι σχετικά με τη θέση και ένα σύντομο κείμενο επίσης στα αγγλικά που θα περιγράφει τα κίνητρα τους  για συμμετοχή και πως μπορούν να βοηθήσουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα (motivational letter)   στο evs@youthfullyyours.gr 

Διαβάστε Επίσης  Ελλάδα: Προστατέψτε τώρα τους Πρόσφυγες από τον Κορονοϊό

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!