Θέσεις Διερμηνέων στη ΜΕΤΑδραση

Θα σε ενδιέφερε να συνεργαστείς με τη ΜΕΤΑδραση στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα; Γνωρίζεις πολύ καλά Ελληνικά και μία ή περισσότερες από τις παρακάτω γλώσσες;

 

Κιρμαντζί, Σορανί, Παστό, Φαρσί, Νταρί, Ουρντού, Παντζαμπί, Χίντι, Μπενγκάλι, Σινχάλα, Ταμίλ, Νεπαλικά, Πορτογαλικά, Κινεζικά, Βιρμανικά (Burmese), Pahari/Pothwari, Μπαλότσι (Balochi), Μπαντινί, Λινγκάλα, Σομαλικά, Τιγκρίνια, Μπαμπάρα, Ορόμο, Πουλάρ (Pular), Σούσου (Susu), Βερβερικά (Berber), Σουαχίλι και άλλες αφρικανικές γλώσσες και διαλέκτους.


Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επισκεφθούν τα γραφεία της οργάνωσης στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη για να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής και να λάβουν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες της Οργάνωσης, τη διαδικασία κατάρτισης και αξιολόγησης και την δυνατότητα απασχόλησης στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ΜΕΤΑδρασης.

Θα ακολουθήσει διαδικασία επιλογής και οι πιο κατάλληλοι υποψήφιοι θα παρακολουθήσουν ένα δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο δέκα ημερών που θα λάβει χώρα στην Αθήνα. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι υποψήφιοι θα υποβληθούν σε γραπτές και προφορικές εξετάσεις για την αξιολόγηση των γλωσσικών δεξιοτήτων και του επιπέδου τους.

 


Για υποβολή αιτήσεων:

Αθήνα: 25ης Μαρτίου 7, 177 78 Ταύρος, 2ος όροφος, πλησιέστεροι σταθμοί τρένων – γραμμή 1 (πράσινη) ΗΣΑΠ: «Καλλιθέα» ή «Ταύρος», Τηλέφωνο: 214 1008 700

Θεσσαλονίκη: Βηλαρά 7, Βαλαωρίτου 54625, Τηλέφωνο: 2310 501151

Δευτέρα έως Παρασκευή, κατά τις ώρες 12:00-17:00, εκτός αργιών και ημιαργιών
email: interpreters.metadrasi@gmail.com

 

Διαβάστε Επίσης  30 θέσεις για άτομα με αναπηρία και συγγενείς ατόμων με αναπηρία στην Προκήρυξη 1Κ/2018

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!