Θεατρικό Εργαστήρι & Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων: Έναρξη 9 Δεκεμβρίου 2017, 15.00 | «Πόλις»

«Μία μέρα χωρίς γέλιο, είναι μία χαμένη μέρα!» Charlie Chaplin

Ο Χώρος Έκφρασης, Θεάτρου & Πολιτισμού «Αστροβάτης» γεμίζει τα Σάββατά σας με Έκφραση, Δημιουργία και Γέλιο, μέσα από τη διαδικασία της θεατρικής έκφρασης. Εκπαιδευτικοί,Θεατρολόγοι και Ηθοποιοί δημιουργούν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του «Πόλις», Θεατρικό Εργαστήρι και Θεατρική Ομάδα για Ενήλικες  ηλικίας από 18 ετών και άνω, που θα λειτουργεί κάθε Σάββατο με έναρξη Σάββατο 09 Δεκεμβρίου (15.00) μέχρι Σάββατο 03 Ιουνίου.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Μέσα από την ασφάλεια της ομάδας, θα μπορέσουμε όλοι μαζί να χαλαρώσουμε από την πίεση της καθημερινότητας, να γνωρίσουμε τα όριά μας και να τα ξεπεράσουμε, να εκφραστούμε σωματικά αλλά και ψυχικά, να επικοινωνήσουμε και να μοιραστούμε, να παίξουμε, να μάθουμε βασικές αρχές του θεάτρου και τέλος, να δημιουργήσουμε τη δική μας παράσταση! 

Στο θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν την ψυχοκινητική τους έκφραση, οξύνουν την κρίση τους και έχουν την  δυνατότητα να δημιουργήσουν συλλογικά, αφού το θέατρο είναι σύνθετη και κοινωνική τέχνη. Οι συμμετέχοντες μέσα από ειδικές ασκήσεις βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση, την άρθρωσή τους και την αναπνοή τους, αφού τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του ηθοποιού είναι το σώμα και ο λόγος. 

 

Θεατρική ομάδα ενηλίκων 18 και άνω, κάθε Σάββατο 15.00-18.00

Μετά από δύο υπέροχες χρονιές, δύο δεμένες ομάδες, δύο επιτυχημένες παραστάσεις («Ποιός ζήτησε το λογαριασμό», «Το κορίτσι με το κόκκινο σκουφί») και εκατόν-δύο Σάββατα γεμάτα χαμόγελο, δεν θα μπορούσαμε να μην ανοίξουμε τις πόρτες της θεατρικής ομάδας ενηλίκων «Πόλις» και φέτος. Με πολλή όρεξη, καλούμε όποιον αγαπάει το θέατρο, αλλά και όποιον δεν το γνωρίζει ακόμα, να έρθει στην ομάδα μας! Μαζί θα γνωρίσουμε το σώμα μας, τα όριά μας, θα μοιραστούμε και θα επικοινωνήσουμε, θα χαλαρώσουμε, θα εκτεθούμε και θα εμπιστευτούμε, θα έρθουμε σε επαφή με βασικές θεατρικές τεχνικές και με τη διαδικασία της δημιουργίας ρόλου και παράστασης. Με όλα αυτά και με πολλά άλλα που θα ανακαλύψουμε μαζί στην πορεία, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα Σάββατά μας θα γεμίσουν συναισθήματα!

Συμβολικό κόστος συμμετοχής 40€/μήνα Φοιτητές-Άνεργοι 30€/μήνα

Περισσότερες Πληροφορίες 
τηλ: 210 8000009 – 210 2770181 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

** Τις τελευταίες εβδομάδες πριν την παράσταση, οι ώρες των προβών ενδέχεται να αυξηθούν, πάντα με συνεννόηση όλης της ομάδας.

*** Στις συναντήσεις φοράμε άνετα ρούχα και κάλτσες.

 

«Πόλις»
Σπουδή, Τέχνη, Ίαση & Τέρψη
Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Κινητικής Έκφρασης & Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής
Εκπαίδευση & Πολιτισμός με Στυλ & Αισθητική
Μαρίνου Αντύπα & Φιλοθέης
14121 Ηράκλειο Αττικής
τηλ.: 210 8000009 – 210 2770181
e-mail: education@polis.edu.gr 
Ιστοσελίδα: www.polis.edu.gr
Facebook: www.facebook.com/polis.education

Διαβάστε Επίσης  Σεμιναριακός Κύκλος Συναισθηματικής Νοημοσύνης | "Νόμος της Έλξης & Προβολή Απόσπασμα Ταινίας Το Μυστικό" (22/10/2018)

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!