Αιτήσεις για τη Δομή Παροχής Συσσιτίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νεάπολης-Συκεών

Στην επανέναρξη της λειτουργίας της Δομής Παροχής Συσσιτίου προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών, με στόχο, σε συνδυασμό με την παράλληλη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, να συμβάλλει αποφασιστικά στη στήριξη των κοινωνικά ευάλωτων οικογενειών και συνανθρώπων μας που διαβιούν στα όρια της φτώχειας, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και το Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο.

Οι αιτήσεις για την ένταξη των οικογενειών και των ατόμων στη Δομή Παροχής Συσσιτίου και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μπορούν να υποβάλλονται από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, από τις 9 π.μ.-3 μ.μ. στη Δομή Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου (Καραβαγγέλη & Δαβάκη, δίπλα από τον Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου Συκεών, λεωφορείο 28-στάση Βρυσάκι, τηλ.:2310.620033).

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας, ωφελούμενοι/ες των υπηρεσιών των δομών αυτών είναι άτομα ή νοικοκυριά που διαμένουν στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, τα οποία, βάσει κριτηρίων και σχετικών αποδεικτικών στοιχείων, βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια, καθώς και οι δικαιούχοι ή οι αιτούντες διεθνούς προστασίας.

Να σημειωθεί ότι η Δομή Παροχής Συσσιτίου θα εξυπηρετεί καθημερινά 170 άτομα, ενώ το Κοινωνικό Παντοπωλείο θα καλύπτει βασικές ανάγκες 250 οικογενειών σε τρόφιμα και είδη υγιεινής.

 παροχή του συσσιτίου θα γίνεται από εταιρία που θα αναδειχθεί μετά από διαγωνισμό, ο οποίος βρίσκεται σε εξέλιξη. Το πλήρες γεύμα θα παραδίδεται στους δικαιούχους στις εγκαταστάσεις της Δομής Παροχής Συσσιτίου σε ώρες που θα ανακοινωθούν με την ολοκλήρωση της διαδικασίας το προσεχές διάστημα.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ


ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ: Μάρω Βασσάρα, αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Εργασίας και Ισότητας του δήμου Νεάπολης-Συκεών

ΔΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ: Τηλ.:2310.620033 – Δάφνη Τούτιου, κοινωνική λειτουργός της Δομής Παροχής Συσσιτίου και Κοινωνικού Παντοπωλείου

 

Διαβάστε Επίσης  Ανακοίνωση της Κίνησης Χειραφέτησης Αναπήρων: "Μηδενική Ανοχή"

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!