Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση θέσεων παροχής υπηρεσιών διερμηνείας μερικής απασχόλησης

 

Η μη κερδοσκοπική εταιρία της Εκκλησίας της Ελλάδος “Κέντρο Συμπαραστάσεως Παλιννοστούντων και Μεταναστών – Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων (ΚΣΠΜ-ERP)”, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Bringing families together 2018” με χρηματοδότηση της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ γα τους Πρόσφυγες που αφορά στη νομική υποστήριξη αιτημάτων οικογενειακής επανένωσης σύμφωνα με τον Κανονισμό Δουβλίνο ΙΙΙ, προσκαλεί στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη στελέχωση δύο (2) θέσεων μερικής απασχόλησης για την παροχή υπηρεσιών διερμηνείας.

Ειδικότερα, προκηρύσει μία (1) θέση για την παροχή διερμηνείας στα φαρσί/νταρί και μία (1) θέση για την παροχή διερμηνείας στα αραβικά.

 

ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα (γραπτά και προφορικά) και άπταιστα φαρσί/νταρί και αραβικά αντίστοιχα.
  • Λόγω της φύσης της εργασίας απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δέσμευση στα πρότυπα συμπεριφοράς όπως αυτά περιγράφονται στον κώδικα δεοντολογίας διερμηνέων του φορέα.

 

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Επιθυμητός οποιοσδήποτε τίτλος παρακολούθησης εκπαίδευσης ως διερμηνέας ή/και διαπολιτισμικός μεσολαβητής.
  • Καλή γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Προηγούμενη εμπειρία παροχής διερμηνείας σε άτομα της ομάδας στόχου του προγράμματος (πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο) σε εργασιακό περιβάλλον ΜΚΟ για ένα τουλάχιστον έτος
  • Η γνώση επιπλέον γλώσσας θα συνεκτιμηθεί
  • Πιστοποίηση ελληνικής γλώσσας

 

ΑΛΛΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ:

  • Δέσμευση στις ανθρωπιστικές αξίες
  • Θετική και επαγγελματική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να εργαστεί σωστά μέσα σε μια ομάδα
  • Έντονη ικανότητα να διατηρεί την αυτοκυριαρχία του/της, να θέτει προτεραιότητες και να μπορεί να εργαστεί υπό πίεση

 

Η ημερομηνία έναρξης υλοποίησης της σύμβασης με τον φορέα είναι η 1η Μαρτίου 2018 με καταληκτική ημερομηνία την 30η Ιουνίου 2018 και με δυνατότητα εξάμηνης επέκτασης. Οι ενδιαφερόμενοι/νες μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και επιστολή για το κίνητρο συμμετοχής στη προκήρυξη, το αργότερο έως και την 19η Φεβρουαρίου 2018 στην ηλεκτρονική διεύθυνση ecrpath@gmail.com, υπόψη κας Δέσποινας Γεωργιάδου, με την ένδειξη «Διερμηνέας».

Μόνο οι επικρατέστεροι/ες ενδιαφερόμενοι/ες θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ή τηλεφωνικά σε περίπτωση επιλογής τους για την πραγματοποίηση προσωπικής συνέντευξης.

Διαβάστε Επίσης  1 άτομο στο ΑΠΘ για την Διοικητική υποστήριξη ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – MBA

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!