Πρόσκληση εκπαιδευτικών για προεπιλογή με σκοπό την κάλυψη με απόσπαση της θέσης αναπληρωτή Διευθυντή Δευτεροβάθμιου Κύκλου για το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙI

Το Υπουργείο Παιδείας καλεί τους υποψηφίους, μόνιμους εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, όπως αυτά περιγράφονται στο σχετικό Παράρτημα του Κανονισμού, που αφορά στον διορισμό των Διευθυντών και των Αναπληρωτών Διευθυντών των Ευρωπαϊκών Σχολείων και αναφέρονται κατωτέρω, να υποβάλουν σχετική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανωτέρω θέση.

Η διάρκεια της θητείας ενός Αναπληρωτή Διευθυντή είναι 9ετής και υποδιαιρείται σε 3 περιόδους:

-μία πρώτη, δοκιμαστική, περίοδο δύο (2)ετών. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους θα πραγματοποιείται αξιολόγηση,
-μία δεύτερη περίοδο τριών (3)ετών. Κατά τη διάρκεια του πέμπτου έτους θα πραγματοποιείται μια δεύτερη αξιολόγηση,
-τέλος, μετά και τη δεύτερη θετική αξιολόγηση, ακολουθεί μία τρίτη περίοδος τεσσάρων (4) ετών.

Σε περίπτωση μετάθεσης, η συνολική διάρκεια της θητείας στα δύο Σχολεία είναι δέκα (10) έτη. Αυτή η συνολική διάρκεια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβεί τα δέκα (10)έτη.

Όσοι από τους δημόσιους εκπαιδευτικούς Β/θμιας Εκπαίδευσης, επιθυμούν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την ανωτέρω κενή θέση στο Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξέλλες ΙΙΙ, πρέπει να υποβάλουν την επισυναπτόμενη αίτηση έως και τις 26-02-2018. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία και τη σφραγίδα αποστολής της αίτησης με τα δικαιολογητικά μέσω ταχυδρομείου. Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στο εξωτερικό, θα πρέπει επίσης να υποβάλουν στη ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.Μ.Σ., τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέσα στην ίδια προθεσμία (26-02-2018).

Οι εκπαιδευτικοί οφείλουν να αποστείλουν στη διεύθυνση: ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.Μ.Σ,Τμήμα Διοίκησης Προσωπικού, Ανδρέα Παπανδρέου 37, ΤΚ.15180 Μαρούσι , σε φάκελο Α4 τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_Αναπληρωτής Διευθυντής-ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΙΙΙ

 

Διαβάστε Επίσης  Πρακτική άσκηση στην αντιπροσωπεία της Ε.Ε στα Ηνωμένα Έθνη στη Γενεύη

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!