Ανοιχτή Συζήτηση: «Ζούμε μαζί – Εργαζόμαστε μαζί»

Η Επιτροπή Ανάπτυξης Δεξιοτήτων και Ενδυνάμωσης μέσω της Εργασίας – Livelihoods του Κέντρου Συντονισμού του δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR) σε συνεργασία με το ACCMR, διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Ζούμε Μαζί -Εργαζόμαστε μαζί», την Παρασκευή 23/3 και ώρα 5:30 – 8:30 μμ στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη). Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Europe Direct.

Βασικός στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση φορέων του ιδιωτικού τομέα, δωρητών και άλλων φορέων καθώς και του ευρύτερου κοινού γύρω από το ζήτημα της πρόσβασης των μεταναστών, προσφύγων και ευπαθών ομάδων στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο δύο ανοιχτών συζητήσεων στρογγυλής τράπεζας  με κεντρικούς ομιλητές εκπροσώπους θεσμικών φορέων, επιχειρήσεων, φορέων της κοινωνίας των πολιτών και ωφελούμενων, θα συζητηθούν οι όψεις και οι προκλήσεις/ευκαιρίες ένταξης μεταναστών στην αγορά εργασίας και θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές και παραδείγματα πρόσβασης στην αγορά εργασίας τόσο από την πλευρά των εργαζόμενων όσο και από την πλευρά των εργοδοτών.

Είσοδος ελεύθερη – Επιθυμητή η εγγραφή μέσω του eventbrite link: https://www.eventbrite.com/e/44097561995

Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/1645852675495054/

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα της εκδήλωσης.

* Η εκδήλωση «Ζούμε μαζί – Εργαζόμαστε μαζί» αποτελεί μια πρωτοβουλία της Επιτροπής «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ενδυνάμωση μέσω της Εργασίας – Livelihoods» του Κέντρου Συντονισμού του δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR).

Το Κέντρο Συντονισμού του δήμου Αθηναίων για θέματα Μεταναστών και Προσφύγων (ACCMR) ιδρύθηκε και λειτουργεί με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) και με την υποστήριξη του Athens Partnership που συντονίζει την υλοποίηση του προγράμματος. Το Κέντρο Συντονισμού λειτουργεί στο πλαίσιο της Αντιδημαρχίας Μεταναστών και Προσφύγων.

Διαβάστε Επίσης  Το Δικαίωμα στην Ανάπαυση και σε Ελεύθερο Χρόνο

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!