Βοηθός Διαχείρισης και Υποστήριξης του έργου «Πιλοτική Απογραφή Άστεγου Πληθυσμού» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ σύμφωνα με την από 06/03/2018 Απόφαση της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού, για την υλοποίηση του έργου «Πιλοτική Απογραφή Άστεγου Πληθυσμού» που χρηματοδοτείται από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. στο πλαίσιο της πράξης «Δημιουργία εργαλείων και ορισμός διαδικασιών για την καταγραφή των αστέγων» με κωδικό MIS 5001354 που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. «Μεταρρύθμιση Δημοσίου Τομέα 2014-2020 (Απόφαση Δ.Σ. Η.ΔΙ.Κ.Α. αρ. 1454 της συνεδρίασης αριθμ. 297/02.06.2017), προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου, εξειδικευμένο προσωπικό (1 άτομα) από την υπογραφή της σύμβασης και για πέντε (5) μήνες.

Κύριος στόχος του έργου και αντικείμενο είναι η διενέργεια πιλοτικής έρευνας καταγραφής των αστέγων δρόμου και σε δομές φιλοξενίας σε 5 δήμους προκειμένου να διαμορφωθεί πρόταση ανάπτυξης μόνιμου μηχανισμού περιοδικής καταγραφής των αστέγων στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας από το Υπουργείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Η συνολική διάρκεια του έργου είναι 5 μήνες και περιλαμβάνει δύο παραδοτέα: α) τη διενέργεια της πιλοτικής καταγραφής και β) τη διατύπωση πρότασης για τη δημιουργία μόνιμου μηχανισμού καταγραφής και παρακολούθησης της κατάστασης αναφορικά με τους αστέγους στην ελληνική επικράτεια.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν εντός δεκαπέντε (15) ημερών, στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και Έρευνας του Παντείου Πανεπιστημίου (Λεωφόρος Συγγρού 136, Καλλιθέα, τηλ. επικοινωνίας 210 – 9201514 κα Γ. Λιάτσου) ή να αποσταλούν με κούριερ ή ταχυδρομικώς αποκλειστικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 136,
Τ.Κ. 17671, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Επιπροσθέτως στο φάκελο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται η ένδειξη για την πράξη:
««Πιλοτική Απογραφή Άστεγου Πληθυσμού»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ στο 210-9201514 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-15.00.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΠΑΝΤΕΙΟ

 

Διαβάστε Επίσης  Πρόσκληση για Ιδιώτες Συνεργάτες στην Ελληνική Στατιστική Αρχή

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!