Δωρεάν πρόγραμμα κυτταρολογικού ελέγχου γυναικών (ΠΑΠ ΤΕΣΤ) και πρόγραμμα ελέγχου στοματικής υγείας στο Δήμο Μεταμόρφωσης

Στα πλαίσια των προγραμμάτων πρόληψης και προαγωγής υγείας και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το Κέντρο Υγείας Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης, υλοποιεί πρόγραμμα κυτταρολογικού ελέγχου γυναικών κατά Παπανικολάου (ΠΑΠ ΤΕΣΤ).

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο Γυναικολογικό Ιατρείο του Τοπικού Ιατρείου Μετ/σης  που βρίσκεται στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων Μεταμόρφωσης, ημέρα Δευτέρα 19/3/2018 και ώρα 08:30 π.μ – 14:30 μ.μ, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο 210-2810108.

Επίσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα στοματικής υγείας, το Κέντρο Υγείας Νέας Φιλαδέλφειας σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης, υλοποιεί πρόγραμμα ελέγχου στοματικής υγείας.

Ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο Οδοντιατρικό Ιατρείο που βρίσκεται στο χώρο του Τοπικού Ιατρείου Μετ/σης που βρίσκεται στο χώρο των Δημοτικών Ιατρείων, ημέρα Τετάρτη 21/3/18 και ώρα  08:00 π.μ – 13:00 μ.μ, κατόπιν ραντεβού στο τηλέφωνο: 210 2853596.

 

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!