Ευκαιριακή Απασχόληση για την καταγραφή αστέγων στο πλαίσιο του έργου «Πιλοτική Απογραφή Άστεγου Πληθυσμού»

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ, προτίθεται να απασχολήσει ευκαιριακά με σύμβαση έργου, καταγραφείς αστέγων από την υπογραφή της σύμβασης και για δύο ημέρες , ως εξής:

Απαραίτητες Προϋποθέσεις:

  1. Να διαθέτουν συσκευή κινητού τηλεφώνου τεχνολογίας Android όπου θα εγκατασταθεί το ειδικό λογισμικό καταγραφής αστέγων της ΗΔΙΚΑ ΑΕ και σύνδεση στο διαδίκτυο.
  2. Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986. α)ότι δέχονται να εγκατασταθεί στο κινητό τους τηλέφωνο η ειδική εφαρμογή του προγράμματος την οποία και θα χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά για τους σκοπούς της καταγραφής σύμφωνα με τους κανόνες εχεμύθειας και σεβασμού των προσωπικών δεδομένων και στη συνέχεια θα διαγράψουν οριστικά όταν αυτό ζητηθεί από τον υπεύθυνο του προγράμματος. β) ότι δεσμεύονται να συμμετάσχουν ανελλιπώς στις επιμορφωτικές συναντήσεις και δραστηριότητες προετοιμασίας με την ομάδα έργου πριν την καταγραφή.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά:

  • Υπεύθυνη Δήλωση (σημείο 2 των απαραίτητων προϋποθέσεων)
  • Αντίγραφο Πτυχίου (σκαναρισμένο) ή Αντίγραφο Δελτίου Φοιτητικής Ταυτότητας (για τους φοιτητές/τριες μόνο-σκαναρισμένο)
  • Βεβαιώσεις Εμπειρίας όπως αυτή περιγράφεται στα κριτήρια προτεραιότητας (σκαναρισμένες) .

Κριτήρια Επιλογής:
1. Κατά προτίμηση Μεταπτυχιακοί Φοιτητές και Υπ. Διδάκτορες Σχολών και Τμημάτων Παντείου Πανεπιστημίου:
Α. Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών: 30 μόρια
Β. Υπ. Διδάκτορες: 40 μόρια (συμπεριλαμβανομένου του μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών)
Γ. Μεταπτυχιακοί Φοιτητές και Φοιτητές Κοινωνικής πολιτικής, Κοινωνιολογίας, Κοινωνικής Ανθρωπολογίας : 5 μόρια για το πτυχίο συν 2 μόρια για κάθε βαθμό Πτυχίου από το 6 έως το 10
2. Φοιτητές/τριες τμημάτων Κοινωνικής Πολιτικής (Παντείου, Πελοποννήσου, Δημοκρίτειου) : 4 μόρια
3. Εμπειρία στη συμπλήρωση ερωτηματολογίων (το λιγότερο 50 ερωτηματολόγια) πρόσωπο-με-πρόσωπο (δια ζώσης) με κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες (άστεγοι, πρόσφυγες, μετανάστες, συστηματικοί χρήστες εξαρτησιογόνων ουσιών): 5 μόρια )
4. Εμπειρία συμμετοχής σε δράσεις υποστήριξης αποκλεισμένων ομάδων (είτε ως εργαζόμενοι είτε ως εθελοντές): 5 μόρια για συμμετοχή σε δράσεις διάρκειας έως και 15 ημερών εργασίας και 2 μόρια για κάθε επιπλέον μήνα εργασίας
5.Εμπειρία συμμετοχής σε δραστηριότητες υποστήριξης συνεδρίων, ημερίδων και άλλων επιστημονικών και εκδηλώσεων κοινωνικής παρέμβασης (είτε ως εργαζόμενοι είτε ως εθελοντές): 3 μόρια για συμμετοχή σε δράσεις διάρκειας έως και 5 εργάσιμων ημερών και 1 μόριο για κάθε επιπλέον μέρα).

Υποβολή αιτήσεων
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι καταγραφείς να υποβάλλουν αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική εφαρμογή:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYAGjcjrkOz7lX4NvZvGmNmGxLHiHALV5xOOl6Sw3XmduGpQ/viewform?usp=sf_link

και να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σκαναρισμένα στο formakatagrafewn@gmail.com έως την 28/03/2018.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΠΑΝΤΕΙΟ_ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΣΤΕΓΩΝ

 

Διαβάστε Επίσης  11 θέσεις στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!