Σεμινάρια Ψυχολογίας και Εκδήλωση από την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης

Σεμινάρια Ψυχολογίας

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει σειρά 10 σεμιναρίων ψυχολογίας με σκοπό να θιχτούν ακανθώδη θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα όλων μας. Η αυτογνωσία,  η επιτυχία, οι πεποιθήσεις μας και ο τρόπος που μας επηρεάζουν, η εξερεύνηση των συναισθημάτων μας και η αλλαγή όσων θεωρούμε πως είναι αρνητικά, πώς να βελτιώσουμε τις καθημερινές σχέσεις μας. Τα σεμινάρια, τα οποία επιμελείται η ψυχολόγος Βασιλική Γιαννακοπούλου, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 24 Απριλίου 2018, θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και θα ολοκληρωθούν τον Ιούνιο.

Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Βόγδανος 2313318593

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

“Θρησκευτική ελευθερία και σχολείο”

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου προτίθεται να διοργανώσει την Πέμπτη  26 Απριλίου 2018 και ώρα 18:30, εκδήλωση με τίτλο “Θρησκευτική ελευθερία και σχολείο”. Ομιλητές θα είναι οι: Λίνα Παπαδοπούλου, Επίκουρη καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου Α.Π.Θ., Κωνσταντίνος Τσιούμης, Καθηγητής Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης Α.Π.Θ., Αθανάσιος Νευροκοπλής, Θεολόγος, Διευθυντής του Αρσάκειου Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, Κλεάνθης Βουλαλάς, Δάσκαλος, 132ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας.

Η Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη (ΕΕΔΑΠ) είναι η παλαιότερη Μη Κυβερνητική Οργάνωση προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπάρχει στην Ελλάδα. Η Ένωση ιδρύθηκε αρχικά το 1936, με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Σβώλο και διαλύθηκε από την δικτατορία της 4ης Αυγούστου. Επανιδρύθηκε το 1953. Η Ένωση, από την ίδρυσή της, είναι τακτικό μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, (Fédération Internationale des Droits de l’Homme), αντιπροσωπεύει το εν λόγω διεθνές μη κυβερνητικό δίκτυο στην Ελλάδα και συμμετέχει στα όργανά του. Οι δραστηριότητες της Ένωσης βασίζονται κυρίως στην εθελοντική συμβολή των μελών της. Οι πόροι της προέρχονται από τις συνδρομές των 500 και πλέον μελών της, δωρεές και τη χρηματοδότηση συνεργασιών με άλλους φορείς σε δράσεις που σχεδιάζονται και προτείνονται σύμφωνα με τους καταστατικούς σκοπούς της και με γνώμονα τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της.

Πληροφορίες: Κωνσταντίνος Βόγδανος 2313318593

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Διαβάστε Επίσης  Αίτηση Συμμετοχής για τα Νέα Δωρεάν Ομαδικά Εργαστήρια Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Ανέργων (Γ` & Δ` Κύκλος) | ΙΝΕ/ΓΣΕΕ - Δήμος Θεσσαλονίκης

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!