Ψυχολόγος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (ΕΛΚΕ) της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (ΕΣΔΥ), καλεί ενδιαφερόμενους για συνεργασία με αντικείμενο την υλοποίηση των δράσεων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο “LOcal Alliance for Integration (LION – 776213)” Κωδ. 0883, του Τομέα Κοινωνιολογίας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Ειδικότερα, η παρούσα Πρόσκληση αφορά την κάλυψη: μιας (1) θέσης ψυχολόγου (ΚΩΔ_Α1), με ιδιωτικό συμφωνητικό και σύμβαση αμιγούς έργου, μέγιστης διάρκειας 22 μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις προτάσεις συνεργασίας και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (Αίτηση, Σύνοψη στοιχείων βιογραφικού, Αναλυτικό βιογραφικό σε μορφή pdf), στην ηλεκτρονική διεύθυνση: elke@esdy.edu.gr και ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ στο πεδίο «Θέμα/Subject» θα πρέπει να αναγράφουν: ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΗ LION_Α1

Η προθεσμία υποβολής των βιογραφικών στοιχείων είναι δέκα (10) ημέρες και αρχίζει από την επόμενη της ημέρας δημοσίευσης της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα των Προκηρύξεων του ΕΛΚΕ της ΕΣΔΥ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τυπικά προσόντα και την Αίτηση Συμμετοχής στην ιστοσελίδα των Προκηρύξεων του ΕΛΚΕ της ΕΣΔΥ (http://www.esdy.edu.gr/default.aspx?page=prokirixeis_elke) και στην κα Χαρίκλεια Ξύκη (τηλ. 213-2010394).

 

Ημερομηνία λήξης: 24/03/2018

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΕΘΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

 

Διαβάστε Επίσης  ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός και ΠΕ Ψυχολόγος για το Συμβουλευτικό Κέντρο Πειραιά του ΚΕΘΙ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!