Προκήρυξη μιας κενής θέσης ΔΕΠ για άτομα με ειδικές ανάγκες στο ΕΚΠΑ με γνωστικό αντικείμενο «Ψυχογλωσσολογία»

Ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών προκηρύσσει (ανοιχτή προκήρυξη) την πλήρωση μίας (1) θέσης καθηγητή, ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία
Μία (1) κενή θέση ΔΕΠ για άτομα με ειδικές ανάγκες στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Ψυχογλωσσολογία».

Συνοπτική περιγραφή του επιστημονικού πεδίου της υπό πλήρωση θέσης:

Το συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο συνιστά ένα ευρύ και ταυτόχρονα διακριτό ερευνητικό πεδίο στον ευρύτερο χώρο της Γλωσσολογίας. Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη των διεργασιών και των ιδιαιτεροτήτων της γλωσσικής ανάπτυξης και εκμάθησης, στις οποίες σημαντικό ρόλο διαδραματίζει, μεταξύ άλλων, και η εκπαίδευση. Ιδιαίτερα σημαντική στο πλαίσιο αυτό θεωρείται επομένως η διερεύνηση της γλωσσικής ανάπτυξης και κατάκτησης κατά την προσχολική και την πρώτη σχολική ηλικία καθώς και του πώς η (γλωσσική και άλλη) εκπαίδευση μπορεί να συμβάλλει στη γλωσσική ανάπτυξη και κατάκτηση.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν ως υποψήφιοι και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά στο  πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ (διαδικτυακή διεύθυνση  https://apella.minedu.gov.gr):

  1. αίτηση υποψηφιότητας μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δύο (2) μηνών από την ημερομηνία του εγγράφου της ανακοίνωσης της δημοσίευσης της προκήρυξης στον Ημερήσιο Τύπο και
  2. όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ_ΕΚΠΑ

 

Διαβάστε Επίσης  Δικηγόρος Παιδικής Προστασίας στην ΑΡΣΙΣ

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!