Εξωτερικός Συνεργάτης (Teacher/Trainer) στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για την υλοποίηση του έργου «SmartAL»

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών – ΕΛΚΕ υλοποιεί το έργο «Master in European Innovations for a Sustainable Management of Albanian Territories, rural areas and agriculture: Instruments, policies, strategies SmartAL» που χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ΚΑ2- Cooperation for innovation and the exchange of good practices–Capacity Building in the field of Higher Education.

Πρόκειται για πρόγραμμα κινητικότητας Erasmus+Capacity Building in the field of Higher Education (Key Action 2: Cooperation for Innovation and the Exchange of Good Practices) με τη συνεργασία τριών ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και τριών πανεπιστημίων από την Αλβανία (European University of Tirana, Agricultural University of Tirana, Universiteti Fan S Noli Korce). Στόχος είναι η μεταφορά γνώσης/ τεχνογνωσίας και η ενίσχυση των προγραμμάτων σπουδών και των ερευνητικών δεξιοτήτων του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού των πιο πάνω εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Αλβανίας σε θέματα Βιώσιμης Διαχείρισης των αλβανικών εδαφικών περιοχών, του αγροτικού χώρου και της γεωργίας: εργαλεία, πολιτικές και στρατηγικές σε επίπεδο μεταπτυχιακών σπουδών.

Το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών– ΕΛΚΕ, προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση έργου, εξειδικευμένο προσωπικό ( 1 άτομο) από την υπογραφή της σύμβασης και για ένα (1) έτος, ως εξής:

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν εντός δεκαπέντε (15) ημερών, στο πρωτόκολλο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και Έρευνας του Παντείου Πανεπιστημίου (Λεωφόρος Συγγρού 136, Καλλιθέα, τηλ. επικοινωνίας 210 – 9201514 κα Γ. Λιάτσου) ή να αποσταλούν με κούριερ ή ταχυδρομικώς αποκλειστικά με συστημένη επιστολή στην παρακάτω διεύθυνση:

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ
Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 136,
Τ.Κ. 17671, ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Επιπροσθέτως στο φάκελο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται η ένδειξη για το πρόγραμμα: «SmartAL» που χρηματοδοτείται από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι /ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στη Γραμματεία του ΕΛΚΕ στο 210-9201514 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09.00-15.00.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ_ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΠΑΝΤΕΙΟ

 

Διαβάστε Επίσης  Διερμηνέας Φαρσί/ Πολιτισμικός Διαμεσολαβητής στην Κάριτας Ελλάς

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!