Πτυχιούχος θετικών ή κοινωνικών επιστημών για στατιστική ανάλυση στη Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης του ΕΑΠ

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου, στο πλαίσιο του Έργου στο πλαίσιο του έργου ΦK 31 «Διοικητική Υποστήριξη και Ανάπτυξη των Προγραμμάτων Σπουδών του Ε.Α.Π.», το οποίο χρηματοδοτείται από την Οικονομική Υπηρεσία του Ε.Α.Π. & υλοποιείται από τον ΕΛΚΕ Ε.Α.Π., με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Βασίλειο Καρδάση, ως εξής:

1 ΘΕΣΗ

Ένας/Μία (1) Πτυχιούχος θετικών ή κοινωνικών επιστημών ή Πολυτεχνικής Σχολής με ειδίκευση στη στατιστική ή στην επιχειρησιακή έρευνα και εμπειρία στη στατιστική ανάλυση με χρήση λογισμικού στατιστικής καθώς και στην παραγωγή στατιστικών αναφορών.

Υπό ανάθεση έργο
Υπεύθυνος επεξεργασίας και στατιστικής ανάλυσης για τη Μονάδα Εσωτερικής Αξιολόγησης και Επιμόρφωσης (ΜΕΑΕ) του ΕΑΠ.

 

Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται έως και 18/07/2018.

 

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα:
– είτε να καταθέσουν το φάκελο υποψηφιότητας αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στην έδρα του Ε.Α.Π., εργάσιμες ημέρες & ώρες: 08.30-13.30, έως και τη λήξη της προθεσμίας
– είτε να τον αποστείλουν στην έδρα του Ε.Α.Π. μέσω ΕΛ.ΤΑ. με συστημένη επιστολή, έως και τη λήξη της προθεσμίας (βάσει της σφραγίδας των ΕΛ.ΤΑ.) ή courier, έως και τη λήξη της προθεσμίας (βάσει της σφραγίδας των courier), σε εσώκλειστο φάκελο με τα εξής στοιχεία παραλήπτη:

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Υπόψη: Κατερίνας Σκόνδρα
ΚΤΙΡΙΟ Γ – ΓΡΑΦEIΟ Γ1 ΑΠΧ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 18 – Τ.Κ. 263 35 – ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
Υποβολή υποψηφιότητας για ανάθεση έργου στο πλαίσιο του Έργου Φκ31
1 ΘΕΣΗ : ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΣ

Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση υποψηφιοτήτων, μπορείτε να επικοινωνείτε (ώρες: 08.30-13.30) με τον ΕΛΚΕ, κ. Κατερίνα Σκόνδρα, τηλέφωνο 2610-367673, e-mail: anathesi@eap.gr.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ_ΕΑΠ

 

Διαβάστε Επίσης  ΠΕ/ΤΕ Κοινωνικός Λειτουργός στην MDA Hellas

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!