Επιστημονικός Συνεργάτης/τιδα στο ΕΑΠ για τη Στελέχωση του προγράμματος «International Mobility-Opportunity and Problem. Proper Preparation for Studying at a Foreign University»

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου, στο πλαίσιο του Έργου ΦΚ284 «Διεθνής κινητικότητα – ευκαιρία και προβληματισμός. Κατάλληλη προετοιμασία για σπουδές σε ξένο Πανεπιστήμιο/International mobility – opportunity and problem. Proper preparation for studying at a foreign University», το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση/Erasmus+/ΚΑ2, με επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή κ. Γ. Αγιομυργιανάκη, ως εξής:

ΘΕΣΗ 1

Ένας (1) Επιστημονικός Συνεργάτης/τιδα για τη Στελέχωση του προγράμματος «International Mobility-Opportunity and Problem. Proper Preparation for Studying at a Foreign University», με εξ αποστάσεως συνεργασία και περιστασιακή χρήση των εγκαταστάσεων στην Έδρα του ΕΑΠ (Εργαστήριο: Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής).

Απαιτούμενα Προσόντα

  • Διδακτορικός τίτλος σε ανθρωπιστικές σπουδές
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.

Συνεκτιμώμενα Προσόντα

  • Αποδεδειγμένη εμπειρία στη σύνταξη και μετάφραση ξενόγλωσσων επαγγελματικών κειμένων και παρουσιάσεων.
  • Πιστοποιημένη άριστη γνώση 1-2 άλλων ευρωπαϊκών γλωσσών
  • Πιστοποιημένη Γνώση Χειρισμού Η/Υ.

Αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται έως και 15/11/2018.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα:
– είτε να καταθέσουν το φάκελο υποψηφιότητας αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση στην έδρα του Ε.Α.Π., εργάσιμες ημέρες & ώρες: 08.30-13.30, έως και τη λήξη της προθεσμίας
– είτε να τον αποστείλουν στην έδρα του Ε.Α.Π. μέσω ΕΛ.ΤΑ. με συστημένη επιστολή, έως και τη λήξη της προθεσμίας (βάσει της σφραγίδας των ΕΛ.ΤΑ.) ή courier, έως και τη λήξη της προθεσμίας (βάσει της σφραγίδας των courier), σε εσώκλειστο φάκελο, με τα εξής στοιχεία παραλήπτη:

ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
Υπόψη: Κατερίνας Σκόνδρα
ΚΤΙΡΙΟ Γ – ΓΡΑΦEIΟ Γ1ΑΠΧ
ΠΑΡΟΔΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 18 – Τ.Κ. 263 35 – ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
Υποβολή υποψηφιότητας για ανάθεση έργου στο πλαίσιο του Έργου Φκ284/1η διαδικασία
Θέση: Ένας (1) Επιστημονικός Συνεργάτης/τιδα για τη Στελέχωση του προγράμματος «International Mobility-Opportunity and Problem. Proper Preparation for Studying at a Foreign University»

 

Για πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία της Κοσμητείας της Σ.Κ.Ε., κ. Ευγενία Κουτούπη, τηλέφωνο Γραμματείας: 2610-367451, e-mail Επιστημονικού Υπευθύνου: gmagios@eap.gr.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΕΑΠ

 

Διαβάστε Επίσης  Μουσικοθεραπευτής στο Κέντρο Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με ΔΑΦ "Ηλίανθος"

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!