14 θέσεις στην Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ»

Ανακοίνωση για πρόσληψη προσωπικού

Η Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης Παλιννοστούντων Ομογενών Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. «ΝΟΣΤΟΣ», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο στόχο την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών κοινωνικών ομάδων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Accommodation and assistance to asylum seekers and recognized refugees» που χρηματοδοτείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, αναζητά συνεργάτες/τιδες για τις ακόλουθες θέσεις εργασίας στις δομές ή διαμερίσματα που υπάρχουν στην Περιφέρεια Αττικής:

 

Τα παραπάνω προσόντα είναι τα ελάχιστα επιθυμητά. Οποιοδήποτε επιπλέον σχετικό προσόν ή εμπειρία θα συνεκτιμηθεί.

 

Διαδικασία & Ημερομηνία αποστολής βιογραφικών

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση nostos@ath.forthnet.gr ή και να τα προσκομίζουν ιδιοχείρως στα κεντρικά γραφεία του φορέα έως 31/12/2018διευκρινίζοντας ότι απαντούν στην παραπάνω ανακοίνωση συμπληρώνοντας και τον σχετικό κωδικό θέσης.

Ο φορέας θα εξετάζει τις αιτήσεις με τη σειρά που έρχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και θα καλεί σε συνέντευξη τους/τις ενδιαφερόμενους μέχρι την κάλυψη κενών των θέσεων ή των εκάστοτε αναγκών που προκύπτουν. Δικαιολογητικά θα προσκομίζουν μόνο όσοι/ες επιλεχθούν για τις αντίστοιχες θέσεις εργασίας.

Διαβάστε Επίσης  Θέση Κοινωνικού Λειτουργού στην Κάριτας Ελλάς

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!