«Αξιολόγηση του Ψυχοκοινωνικού Περιβάλλοντος Εργασίας των Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας» | Πρόσκληση συμπλήρωσης ερωτηματολογίου έρευνας

Η συγκεκριμένη έρευνα, την οποία διεξάγει το Εργαστήριο Ποιότητας Ζωής του ΤΕΙ Κρήτης, με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Αργυρούλα Καλαϊτζάκη, Επικ. Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας και διευθύντρια του εργαστηρίου, αφορά τις συνθήκες εργασίας των επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

 
Εφόσον είστε επαγγελματίας ψυχικής υγείας, σάς προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα, απαντώντας το ερωτηματολόγιο σχετικά με τις απόψεις σας για τις συνθήκες εργασίας σας, που θα βρείτε εδώ:

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 

Οι πληροφορίες σας θα μας βοηθήσουν να εξακριβώσουμε τα προβλήματα που σχετίζονται με το επάγγελμά σας με σκοπό τη βελτίωσή τους. Οι απαντήσεις σας είναι απολύτως ανώνυμες και εμπιστευτικές.

Παρακαλούμε προωθήστε το σύνδεσμο (link) σε συναδέλφους σας για να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο. Για τυχόν διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη της έρευνας Αργυρούλα Καλαίτζάκη, Επικ. Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, akalaitzaki@staff.teicrete.gr

 

Διαβάστε Επίσης  Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας από την Ε.Ψ.Υ.Κ.Α.

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!