Σεμινάριο: «Ψυχοσεξουαλικές Διαταραχές & έγκλημα» | περί Ψυχής

Η ίδια η φύση των ψυχοσεξουαλικών διαταραχών ενέχει την επιθετικότητα, και αυτομάτως μπορεί να συνδεθεί με το έγκλημα. Βίαιες παρορμήσεις και φαντασιώσεις, πόνος και εξευτελισμός: έννοιες που ακούγοντάς τις αυτομάτως μας έρχονται στο νου βίαιοι εγκληματίες να πραγματώνουν τις εξίσου βίαιες φαντασιώσεις τους στα θύματά τους. Είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα; Όντως όσοι εμφανίζουν ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και παραφιλικές συμπεριφορές είναι εγκληματίες ή μήπως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και απέχει κατά πολύ από αυτό που προβάλλεται στα ΜΜΕ;

Θεματικές Ενότητες

Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές: ορισμός και διάκριση

Παραφιλικές συμπεριφορές

Αιτιολογικές θεωρίες

Συσχέτιση παραφιλικών συμπεριφορών & εγκληματικότητας

Αντιμετώπιση – παρέμβαση

 

Εισηγήτρια:  Κατερίνα Λεβάκη, Ψυχολόγος, Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία, Μέλος ΣΕΨ, Διδάκτωρ Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης

 

Ημερομηνία: 09/02/2019

Ώρα 5.00μ.μ.-9.00μ.μ.

Τοποθεσία «περί Ψυχής»

Θησέως 23, Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ)

Τηλ.Επικοινωνίας  210-80.68.212  και  694-996.7997

Κόστος 35 ευρώ

Για φοιτητές 25 ευρώ

Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 

*Προς αποφυγή της όποιας σύγχυσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με κανένα κέντρο που προωθεί και προβάλλει πανομοιότυπη θεματολογία με τη δική μας. 

Οι συνεργάτες μας διεξάγουν τη θεματολογία τους αποκλειστικά σε συνεργασία με το περί Ψυχής και δεν είναι εισηγητές των πανομοιότυπων ή παρόμοιων θεματολογιών που προβάλλονται από άλλα κέντρα. 

Όλα τα σεμινάρια του κέντρου μας είναι πρωτότυπα, συνεπώς οι περιλήψεις, η θεματολογία και το υλικό παρουσίασης προέρχονται από το »περί Ψυχής» και τους ανακοινωμένους συνεργάτες μας. Οποιαδήποτε ομοιότητα στην περίληψη, στη θεματολογία και το υλικό παρουσίασης αποτελεί προϊόν αντιγραφής και συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. 

«περί Ψυχής»

 

Διαβάστε Επίσης  Σεμινάρια Πιστοποίησης Πληροφορικής (ΑΣΕΠ-ΕΟΠΠΕΠ): Νέα Τμήματα Ιουλίου 2019

There are no comments

Join the conversation

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*


error: Content is protected !!